TOPUL celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2019

TOPUL celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2019

Îi urmăreşti în cele mai tari firme ale momentului, iar pentru rolurile lor primesc zeci de milioane de dolari. 

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul principal din seria de filme "Deadpool", a devenit actorul cu cel mai mare salariu de la Hollywood în anul 2019, potrivit Variety. Reynolds a primit 27 de milioane de dolari pentru prezenţa în filmul "Six Underground", o producţie Netflix care nu are încă o dată de lansare.

Al doilea cel mai bine plătit interpret din cetatea filmului american este Dwayne 'The Rock' Johnson. Acesta a fost recompensat cu 20 de milioane de dolari pentru rolul lui Luke Hobbs din filmul "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", care va fi lansat pe 2 august. Colegul său de platou, Jason Statham, a avut un salariu mai mic, de 13 milioane de dolari. Robert Downey Jr. a încasat 20 de milioane de dolari pentru apariţia din pelicula "The Voyage Of Doctor Dolittle". Lansarea filmului este programată pentru ianuarie 2020. Will Smith a primit 17 milioane de dolari pentru apariţia în "Bad Boys For Life/Băieţi răi 3", care va fi lansat pe 17 ianuarie 2020. Următorii actori cei mai bine recompensaţi sunt Tom Cruise şi Emily Blunt, care au primit între 12 şi 14 milioane pentru rolurile din filmele "Top Gun: Maverick" şi "A Quiet Place 2". Peliculele lor urmează să apară în mai şi iunie 2020.

Actorii care au primit 10 milioane de dolari pentru cele mai recente roluri sunt Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Gal Gadot şi Margot Robbie. Pitt şi DiCaprio vor apărea în pelicula "Once Upon a Time In Hollywood", regizat de Quentin Tarantino, care va apărea în cinematografe în luna iulie. Gal Gadot va juca în "Wonder Woman 1984", continuarea filmului "Wonder Woman" din 2017, care va apărea pe piaţă în iunie 2020. Margot Robbie îşi va face apariţia în lungmetrajul "Birds Of Prey", dedicat antieroinei Harley Quinn, care urează să fie lansat în februarie 2020.

Comenteaza