Topul celor mai vizibil jurnalişti şi bloggeri, condus de un clujean

Topul celor mai vizibil jurnalişti şi bloggeri, condus de un clujean
Un clujean a reuşit să se impună în fruntea unui top al celor mai vizibili jurnalişti şi bloggeri români din luna septembrie 2015.

Publicat de portalul refresh.ro pe baza cifrelor furnizate de către ZeList Monitor, clasamentul a fost realizat în funcție de aparițiile în presa online, pe bloguri, forumuri și rețele sociale din septembrie 2015. Pe prima poziţie se găseşte chef-ul clujean Adrian Hădean, membru al juriului "Masterchef", el apărând de 557 de ori în diferite materiale online, citite de 3,320854 de ori. 

Pe locul al doilea în top este jurnalistul Vlad Petreanu, iar pe cea de-a treia poziţie se regăseşte tot un jurnalist, Cătălin Tolontan. Poziţia a patra este ocupată de Vali Petcu, zis "Zoso", a cincea de jurnalista Simona Tache, a şasea de Răzvan Exarhu, iar a şaptea de Cristi China Birta. Pe ultimele locuri în top se află bloggerii Cetin Ametcea, Alexandru Negrea şi Cristina Băzăvan.

Adrian Hădean este gastronom, blogger culinar şi scriitor, fiind cunoscut mai ales pentru blogul său culinar, dar și pentru participarea sa în calitate de jurat la emisiunea cu specific culinar „Masterchef". Acesta a dezvoltat un parteneriat cu autoritățile locale din Cluj, în proiectul „Farfurii curate", care a avut ca scop implementarea unor meniuri sănătoase în trei grădinițe publice.

El stabilit mai multe recorduri culinare prin realizarea unei frigărui cu lungimea de 101 m, friptă pe o singura vatră cu jar. Este consultant de specialitate pentru diverse restaurante, afaceri culinare din țară, membru al juriului Arena Bucătarilor, concurs organizat pentru bucătari profesioniști. Hădean a fost ales să poarte torța olimpică, la Ramsgate (Marea Britanie) pe o porțiune de 300 m, în urma proiectului național "Eroi locali" pentru Olimpiada de la Londra 2012.

Comenteaza