Foto Tricou cu primarul Clujului! "Juvetele" Boc, cu microfon și căști

Tricou cu primarul Clujului! "Juvetele" Boc, cu microfon și căști

Un magazin de îmbrăcăminte online, cu sediul în București, vinde tricouri (ediție limitată) cu imaginea primarului Clujului, Emil Boc. 

"Ediția Limitată este la precomandă până pe 20 Mai. Expediem pe 27 mai", se arată într-o postare postată pe Facebook de Vandal Club. Edilul Clujului este imaginat drept un Juvete (de treflă) pe o carte de joc, cu un microfon în mână și căști pe urechi. Poartă steagul tricolor, pe care este prinsă o cocardă "CJ" (Cluj). Tricoul costă 135 de lei și vine într-o cutie, alături de câteva stick-ere și o singură cate de joc. 

Internauții au lăsat câteva comentarii hazlii: "Căști audio Untold, EC ", "Epic!", "Șefu", etc. 

Tricouri și cu Kovesi, Dragnea sau patriarhul Daniel 

Aceeași companie a mai lansat tricouri cu primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, Preafericitul Părinte Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, fostul președinte al României Traian Băsescu, fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, președintele PSD, Liviu Dragnea și avocatul poporului, Victor Ciorbea. 

Primarul Clujului, pe vibe-ul lui Armin van Buuren până la 7 dimineața 

Primarul Clujului, Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, sunt mari fani ai Festivalului Untold şi ai oladenzului Armin van Buuren. Au petrecut până după zorii zilei, în ultima zi de Untold 2018. Ambii au participat şi la ediţiile trecute ale festivalului, ba mai mult, în urmă cu un an, Boc a fost fotografiat în public, ţinându-şi soţia pe umeri şi dansând. În 2016, o poză cu edilul Clujului, care îşi ţine soţia ridicată pe umeri, a devenit virală pe reţelele de socializare. Cei doi se aflau tot la un show Armin Van Buuren, pe Cluj Arena. 

boc

Boc, la discuții cu festivalierii Electric Castle 

Tot anul trecut, Emil Boc a participat și la festivalul Electric Castle de la Bonțida. Aşadar, în a patra zi de EC, festivalierii au avut şansa de a-l lua la întrebări. Edilul Clujului a fost întâmpinat cu entuziasm şi a răspuns întrebărilor chiar şi după încheierea discuţiei cu publicul. 

 

Comenteaza