TRUCURI DE SLABIT din lume. Unii mananca PICANT, altii fac YOGA. Care ti se potriveste?

TRUCURI DE SLABIT din lume. Unii mananca PICANT, altii fac YOGA. Care ti se potriveste?
Orice cultura are anumite trucuri care ajuta la eliminarea kilogramelor in plus. De la micul dejun, pana la mersul pe bicicleta sau grija pentru portionarea felurilor de mancare, afla care sunt sfaturile specialistilor din lumea intreaga.

Thailanda: Consuma alimente picante

Mancarea thailandeza este una dintre cele mai picante din intreaga lume. Ardeii iuti stimuleaza metabolismul, insa, adevaratul beneficiu este ca pofta de mancare se va reduce drastic si vei manca si mai incet.

Atunci cand mananci repede, pana in momentul in care organismul iti trimite semnalul ca este satul, deja ai mancat mult mai mult decat ai nevoie. Mancatul incet este cu adevarat o strategie eficienta in lupta cu kilogramele in plus.

India: Fac yoga

Persoanele care fac yoga in mod constant sunt mult mai suple si sanatoase. Exercitiile de yoga se fac cel mai bine pe stomacul gol, insa ajuta la intarirea musculaturii si la stimularea metabolismului.

Brazilia: Consuma orez si fasole

Brazilieni isi pastreaza silueta cu ajutorul mancarurilor traditionale. Orezul si fasolea fac parte din meniul zilnic. Alimentele pe baza de orez si fasole reduc nivelul de colesterol si riscul de obezitate. Aceasta mancare este saraca in grasimi, insa bogata in fibre, care ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange.

Vezi şi alte trucuri din toate cele patru colţuri ale lumii aici.

Etichete
Comenteaza