Foto Turist la Cluj: "Oraş frumos, oameni faini. În două zile nu am auzit nici un claxon"

Turist la Cluj: "Oraş frumos, oameni faini. În două zile nu am auzit nici un claxon"
| Foto: facebook.com/popa.mirelaa

Ce impresie îşi fac oamenii când ajung la Cluj? Iată ce a scris pe Facebook o româncă venită în oraşul de pe Someş.

"Cluj-Napoca, un oraş frumos, cu oameni faini şi parcă mai relaxați, amabili şi cu mult bun simț. În două zile nu am auzit niciun claxon, iar civilizația în trafic, la mare înălțime. Transport în comun curat şi foarte bine pus la punct. Cum nu cunoaşteam zona, am întrebat un domn şofer de autobuz cu ce se poate ajunge la gară.

Dânsul a zis ca să urcăm şi ne duce o stație apoi luam autobuzul 9. Am vrut să compostăm biletele şi ne-a zis să nu le stricăm pentru o stație şi ne-a urat să avem drum bun! Poliția locală îşi face pe deplin datoria. Mâncarea foarte bună şi multe, multe cofetării", a scris Mirela, într-o postare pe Facebook, alături de câteva poze din oraş.

Cuvintele frumoase nu s-au oprit aici. "Daca ar fi toată România ca şi Clujul, am fi fost departe", a scris Mirela ca răspuns la un comentariu. Judeţul Cluj se situează pe al patrulea loc în clasamentul naţional în ceea ce priveşte numărul de turişti din primele şapte luni ale anului, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Potrivit INS, pe judeţe, în perioada 1 ianuarie - 31 iulie, sosirile turiştilor în structurile de primire turistică având funcţiuni de cazare turistică au înregistrat valori mai mari în București (1,1 milioane), Braşov (767.900), Constanţa (720.100), Cluj (373.600), Mureş (333.400) şi Prahova (325.400).

Comenteaza