Video Foto Un hairstylist din Cluj-Napoca ajunge la Eurovision. Va realiza coafurile concurenților la Rotterdam

Un hairstylist din Cluj-Napoca ajunge la Eurovision. Va realiza coafurile concurenților la Rotterdam
Un hairstylist din Cluj-Napoca ajunge la Eurovision. Va realiza coafurile concurenților la semifinale și finală
Un hairstylist din Cluj-Napoca ajunge la Eurovision. Va realiza coafurile concurenților la semifinale și finală
Un hairstylist din Cluj-Napoca ajunge la Eurovision. Va realiza coafurile concurenților la semifinale și finală

Ioana Mircea Todoran este hairstylist într-un salon din Cluj-Napoca şi talentul i-a asigurat drumul spre Eurovision. Va fi printre cei care vor realiza coafurile concurenților la semifinalele și finala de la Rotterdam, din luna mai.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ioana Todoran lucrează ca hairstylist în salonul Vestige Centre Ville din Cluj Napoca. Ea a câștigat locul 1 în competiția Show Us Your Style, organizată de Moroccanoil, și va intra astfel în echipa specialiștilor care vor realiza coafurile concurenților Eurovision, la semifinalele și finala de la Rotterdam, din luna mai. Tânăra a impresionat juriul cu o coafură glam, creativă și impresionantă, realizată cu produse Moroccanoil.

”Sunt extrem de încântată de faptul că voi reprezenta România la Rotterdam ca parte a echipei Moroccanoil X Eurovision. Mă simt foarte norocoasă pentru că am câștigat o competiție majoră la care au aplicat nenumărați hairstyliști; mai ales că este vorba de un show fantastic, internațional, transmis în toată lumea. Iar primul meu gând înainte de a mă înscrie a fost: vreau să fiu acolo, pe aceea scenă pe care am urmărit-o cu drag de atâtea ori încă din copilărie. Vreau să caștig și să fiu parte a echipei Moroccanoil Creative Team la Eurovision 2021!“, a declarat ea.

Concursul “Show Us Your Style” a fost organizat de Moroccanoil, sponsor oficial al Eurovision Song Contest 2021. Moroccanoil a creat competitia Show Us Your Style pentru a celebra stiliștii din întreaga lume, scrie timponline.ro.

Hairstyliștii din toată Europa au fost invitați să trimită un scurt video prin care să își pună în evidență talentul și creativitatea creând un look glam, folosind produsele Moroccanoil. Participanții au fost jurizati în funcție de creativitate și originalitate, conținutul mesajului video, tehnica de execuție a coafurii cât și look-ul final.

Pe lângă cele 4 nopți ce reprezintă o călătorie all-inclusive la Eurovision Song Contest în Rotterdam, cu acces la semi-finale și finală, Ioana se va alătura echipei Moroccanoil în backstage, echipă coordonată de Antonio Corral Calero,  Global Creative Director. Având posibilitatea de a lucra alături de alți stiliști talentați Moroccanoil, Ioanei i se oferă o șansă unică de a experimenta look-uri creative în backstage. Ioana are totodată posibilitatea de a apărea într-o revistă locală, printr-un editorial și se va bucura de expunere pe toate canalele social media Moroccanoil. În plus, Ioana va primi un stoc generos de  produse Moroccanoil, favoritele stiliștilor, pentru a fi utilizate ulterior în România, transmite svnews.ro. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza