Un lanț de fast-food a anunțat că micşorează porţiile de cartofi prăjiţi. Care este motivul

Un lanț de fast-food a anunțat că micşorează porţiile de cartofi prăjiţi. Care este motivul

Clienţii vor trebui să se mulţumească cu o porţie mică de cartofi prăjiţi în următoarea lună, după ce lanţul de fast-food a declarat că limitează porţiile din cauza unor probleme de transport.

McDonald's Holdings Company Japan a anunţat că impactul inundaţiilor care au afectat portul Vancouver şi alte perturbări de anul trecut vor întârzia un transport de cartofi aşteptat din America de Nord, transmite Reuters.

Operaţiunile de transport maritim la nivel mondial continuă să fie grav afectate de o combinaţie de factori, inclusiv blocajele cauzate de pandemia COVID-19, condiţiile meteorologice extreme şi o redresare rapidă a cererii, scrie Mediafax.

Drept urmare, McDonald's a declarat că începând de duminică va vinde doar cartofi prăjiţi de mărimea S timp de aproximativ o lună "pentru a ne asigura că avem stocuri suficiente şi că clienţii noştri se pot bucura de cartofii McDonald's fără întrerupere".

Lanţul de fast-food a luat aceeaşi măsură timp de o săptămână la sfârşitul lunii decembrie în cele aproximativ 2.900 de unităţi din Japonia.

Comenteaza