Un român care trăieşte în Anglia îşi laudă noua maşină pe Internet. "Dumnezeu mi-a dat, e ceva ce nici prin vis nu mi-a trecut" VIDEO

Un român care trăieşte în Anglia îşi laudă noua maşină pe Internet.
Românii care muncesc în străinătate transformă în sport lăudarea noilor maşini pe care şi le-au cumpărat.

Românii proprietari de maşini de fiţe din străinătate "lovesc" din nou. Cel cunoscut ca "ţăranul din Spania" se bucură de o mare popularitate pe Internet, iar acum un "ţăran din Anglia" îi calcă pe urme.

"Mai întâi de toate aş vrea să spun că nu e doar un vis pe care mi l-am realizat, ci este mult mai mult, este ceva ce nici prin vis nu mi-a trecut, ceea ce Dumnezeu mi-a dat şi am numai cuvinte de laudă", spune românul din Anglia.

"Prea puţini, dacă îmi dau eu bine seama, doar viseză la acest lucru nicidecum nu am gândit că la un moment dat voi conduce această maşină", spune românul. Jurnaliştii l-au recunoscut în imagini Petre Crăete, bodyguardul unei vedete din Marea Britanie. Au aflat şi că maşina nu e al lui decât în parcare, când îl păzeşte pentru şeful lui.

Vedeţi mai jos imaginile:

 

Vedeţi şi imaginile cu românul din Spania, care a inventat conceptul "climă bizonică". La acest clip au apărut sute de replici pe youtube.com.

 

 

Comenteaza