Un student clujean a adunat 10.000 de vizualizări pe Youtube cu o piesă lansată de curând VIDEO

Un student clujean a adunat 10.000 de vizualizări pe Youtube cu o piesă lansată de curând VIDEO
Un student clujean de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" a strâns aproape 10.000 de vizualizări pe Youtube la o piesă lansată în urmă cu câteva săptămâni.

Claudiu Nergheş, un student clujean în vârstă de 20 de ani, care cântă sub titulatura de "Empire", şi-a lansat în patru februarie cea de-a doua piesă pe site-ul Youtube. În mai puţin de o lună de la lansarea melodiei pe internet, aceasta a adunat 10.000 de vizualizări.

"De la 10-11 ani am început să cânt, de când am început să merg la Palatul Copiilor la activităţile artistice care se desfăşoară acolo. Când am împlinit 13 ani, naşa mea mi-a cumpărat prima chitară şi am început să învăţ singur să cânt. Apoi, pentru că mi-a plăcut foarte mult am început să cânt şi dădeam concerte în cartier cu copiii care îmi erau vecini", a povestit Claudiu Nergheş, care îmbină pasiunea pentru muzică cu cea pentru tehnica dentară. „Am 20 de ani şi studiez la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu", la secţia Tehnică Dentară. Nu ştiu dacă voi profesa în tehnică dentară sau în muzică, dar eu sper să am o carieră muzicală", a povestit tânărul. El şi-a lansat anul trecut o piesă în colaborare cu N-tone, un producător din Târgu Mureş. „Am avut şansa să colaborez cu un producător, N-tone, şi am lansat anul trecut prima mea piesă în limba română care se numeşte „Fără tine" şi care s-a bucurat de aprecieri pozitive şi aşa am ajuns să semnez un contract o casă de discuri din Bucureşti, Cat Music", a adăugat Claudiu Nergheş. El a susţinut şi un concert de Valentine's Day la Polus Center. "Acum lansez o nouă piesă şi am cântat de Valentine's Day înainte concertului Antoniei. Am primit reacţii bune din partea spectatorilor, iar unele persoane chiar ştiau versurile. S-ar putea să cânt şi la zilele Clujului şi de opt martie, iar sezonul viitor aş vrea să particip la Vocea României", a adăugat Claudiu Nergheş.


Cea mai nouă piesă a tânărului, în colaborare cu N-tone, are titlul „Lonely", iar în mai puţin de o lună a adunat peste 9.700 de vizualizări pe Youtube. „Într-o după amiază, ascultam muzică românească acasă şi după ce am oprit piesa pe care o ascultam, mi-a venit în minte refrenul piesei <Lonely>. Am luat chitara apoi şi am încercat să fac o linie melodică. Mult timp m-am chinuit să compun strofele pentru că ştiam că dacă reuşesc să o fac cum trebuie o să prindă la public. A durat o lună până am scris textul piesei", a povestit Claudiu Nergheş, „Empire". El îşi doreşte să lanseze piesa la nivel naţional şi, chiar, să îi facă un videoclip. „Numele meu de scenă este Empire. Trebuia să îmi aleg un nume mai simplu de reţinut şi m-am gândit la „Empire". Mi-am ales acest nume pentru că vreau să construiesc ceva de la zero,a să fac ceva măreţ, metaforic vorbind. De aceea când am postez ceva pe Facebook , când vreau să promovez ceva spun <Help build the Empire>. Îmi place acest nume de scenă. Sunt sub titulatura asta de anul trecut, de când am lansat piesa <Fără tine> care are peste 25.000 de vizualizări.Eu încerc să dovedesc că pot să fiu şi versatil. Prima piesă a mea a fost pop-rock gen Coldplay, The Script, iar a doua piesa este mai electronică, de dans. Nu vreau să mă axez pe un anumit stil", a precizat tânărul.

Ascultă piesa:


 

Comenteaza