Un tânăr şi-a tatuat pe braţ codul QR de pe certificatul de vaccinare

Un tânăr şi-a tatuat pe braţ codul QR de pe certificatul de vaccinare
| Foto: corriere.it

Un student italian a decis să-şi tatueze pe braţ codul QR de pe certificatul care dovedeşte că este vaccinat împotriva COVID-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Astfel, la intrarea într-un restaurant sau într-un cinematograf, va fi de acum suficient ca Andrea Colonnetta, un student italian de 22 de ani, să-şi ridice mâneca pentru a-şi arăta tatuajul de pe braţul stâng care dovedeşte că este vaccinat împotriva coronavirsului.

"Este destul de original, îmi place să fiu diferit", a declarat el pentru ziarul Corriere della Calabria, după ce fotografiile sale de pe Instagram şi TikTok l-au făcut o mică celebritate locală.

Părinţii săi, a explicat tânărul, au avut o reacţie mai puţin entuziastă. "M-au încurajat ... să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc puţin mai mult înainte de a acţiona", a explicat el, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

Un videoclip postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe Andrea Colonnetta pregătindu-se să intre într-un McDonald's şi ridicându-şi braţul pentru a-şi fotografia tatuajul.

În videoclip se poate vedea apoi un gardian la intrarea în restaurantul fast-food scanând fotografia, însă înregistrarea video se încheie brusc, fără să se ştie dacă această metodă neobişnuită i-a permis lui Andrea să-şi cumpere un Big Mac sau nu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza