Urmează o nouă minivacanță. Trei destinații perfecte, dacă vrei să te întorci bronzat

Urmează o nouă minivacanță. Trei destinații perfecte, dacă vrei să te întorci bronzat

Nu-i iarna prea grea acasă, dar parcă ai da nasul roșu și mâinile înghețate pe un pic de bronz natural... Iată 3 destinații pentru care ai nevoie doar de un tricou cu mânecă scurtă.

Pentru că 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, pică vineri, românii vor avea parte de o minivacanță de 3 zile.

Krabi, Thailanda

Fii gata să savurezi vara imediat ce ai coborât din avion! Aici temperatura medie în lunile de iarnă este de 28°C. După ce ai ajuns pe aeroportul de la fața locului și ți-ai șters pantofii de ultimele urme de zăpadă de acasă, spune-ți în sinea ta „Măi să fie, de aici pot să o pornesc înspre exact 154 de insule dacă am chef”. Ei bine, da, atât de sublim este poziționat orașul, iar tu n-ai decât să te sui binișor într-o barcă cu coadă lungă și să reproduci în variantă locală un „Mână, birjar!” sau ceva de genu’ asta, urmând ca bunul om să-ți facă un tur marin al împrejurimilor.

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Nu este o destinație tocmai ieftină, dar trebuie să știi că temperatura medie în lunile de iarnă este de 21°

Dacă vrei să îmbini plăcutul cu utilul, du-te în Centrul Sheikh Mohammed din Bur Dubai. Mâna care a ridicat acest loc a avut în minte educarea expatriaților în tot ce înseamnă tradiție și obiceiuri ale Emiratelor Arabe Unite, dar asta nu înseamnă că tu, călător iscoditor, nu ai ce să descoperi acolo. Nici poveste. Mai ales dacă te roade curiozitatea să descoperi dintr-un foc cum își duc viața localnicii din Perla Golfului Arab, îndeamnă site-ul de călătorii mmondo.ro.

Ho Chi Minh, Vietnam

În Ho Chi Minh temperatura medie în lunile de iarnă este de 27°C. Orașul este celebru pentru multe lucruri, iar piețele (încărcate cu circa 3000 de standuri, un număr cu care nici măcar cele mai mari piețe de Crăciun europene nu se pot lăuda), cultura negocierii și motocicletele o să-ți sară în ochi asemenea unui glob disco la o slujbă din biserică. Se estimează că în limitele orașului ar conviețui 8.4 milioane de suflete alături de cele 7.4 milioane de motociclete ce le aparțin.

 

Comenteaza