Verla Decor a lansat o nouă colecţie de tapet

Verla Decor a lansat  o nouă colecţie de tapet
Magazinul „Verla Decor” a lansat ieri, la sediul de pe strada Horea, noile colecţii de tapet Khroma, create de designerii companiei belgiene Masureel.

„<<Poveşti în care să trăieşti>> este motto-ul acestor colecţii de tapet, care spun poveşti în combinaţii de culori surprinzătoare, structuri innovative, design atractiv şi care oferă o experienţă senzorială deosebită. Astăzi (ieri-n.red) lansăm noile colecţii Khroma de tapet ale căror modele au fost apropiate de cele artistice şi la dezvoltarea cărora au participat artişti plastici care au imprimat o anumită cromatică şi structură care sperăm să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi", a declarat Viorel Verzea, directorul „Verla Decor". El a explicat că unul dintre marile avantaje ale tapetului marca Khroma este faptul că adezivul se aplică doar pe perete, fapt care duce la un montaj mai rapid al acestuia.

„Tapetul lor este inovativ faţă de alte colecţii. Gama de tapet oferită la vânzare începe de la tapetul simplu de hârtie până la un tapet la care desenele şi materialele alese sunt mai pretenţioase. Acest tapet are un preţ accesibil şi avem o gamă diversă de modele. Considerăm că tapeul din gama Khroma e foarte uşor de montat pentru că se aplică adezivul numai pe perete, iar lucrarea de montaj se face rapid. Noi îl recomandăm cu multă căldură", a precizat Verzea. Tapetul Khroma are culori de la alb imperial la albastru cristal, roşu rubiniu, verde crud, negru sau combinaţii de culori. Totodată, clujenii pot găsi în colecţia Khroma tapet cu modele clasice, florale - inspirate din pictura asiatică sau geometrice.

 

Comenteaza