Vezi care sunt cele mai vizionate clipuri ziuadecj.ro pe YouTube

Vezi care sunt cele mai vizionate clipuri ziuadecj.ro pe YouTube
Stadiul lucrărilor la stadionul Cluj Arena, un scurt interviu cu Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu în vizita lor la Cluj în urmă cu patru luni, proiectul Sălii Polivalente, imagini cu galeria Universităţii Cluj în drum spre derby-ul din Gruia împotriva CFR Cluj, dar şi imaginile camerelor de supraveghere care au surprins un accident pe Calea Floreşti în luna aprilie sunt cele mai vizionate clipuri ziuadecj.ro pe cunoscutul site de partajare video YouTube.Com.

Suporterii Universităţii Cluj sunt utilizatori fideli ai ziuadecj.ro, cel puţin dacă adunăm numărul vizitelor contorizate la videoclipurile cu lucrările la Cluj Arena şi cu galeria "U", care însumează peste 65.500 de vizite doar luând în calcul cele mai vizionate zece videoclipuri urcate pe canalul ziuadecj.ro.


Coşul senzaţional al lui Tyler Morris din ultima secundă a campionatului la baschet, care a adus titlul pe Someş, este de asemenea unul dintre cele mai vizionate videoclipuri urcate pe YouTube de ziuadecj.ro. Imaginile de la înmormântarea mitropolitului Bartolomeu Anania, dar şi bucuria suporterilor şi baschetbaliştilor de la "U" Mobitelco după aducerea titlului la Cluj şi imaginile cu devastatoarea furtună de miercuri urcate aproape în timp real pe site se numără de asemenea printre cele mai vizionate videoclipuri.

Şi evenimentele triste surprinse pe cameră au fost urmărite de utilizatorii ziuadecj.ro. Printre cele mai vizionate videoclipuri se numără imaginile cu accidentul din urmă cu două zile de pe strada Septimiu Albini, când un motociclist şi-a pierdut viaţa, şi care a fost urmărit de 4.000 de ori în două zile. Accidentul de pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca, din aprilie, când un şofer a intrat pe contrasens, a fost de asemenea vizionat de peste 4.000 de ori.

ziuadecj.ro a încărcat pe YouTube.com peste 700 de videoclipuri în ultimul an, care cumulează un număr de peste 222.000 de vizualizări. Vezi aici toate videoclipurile

Iată mai jos cele mai vizionate şase videoclipuri de pe ziuadecj.ro.


Comenteaza