Via Transilvanica a ajuns la Stuttgart

Via Transilvanica a ajuns la Stuttgart
| Foto: Facebook/Via Transilvanica

Reprezentanții Asociației Tășuleasa Social au prezentat traseul de drumeție Via Transilvanica în cadrul celui mai mare târg de turism din lume, cu profil outdoor, CMT Stuttgart.

Târgul de turism, cu profil outdoor, de la Stuttgart a început pe 14 ianuarie și se încheie astăzi, 16 ianuarie, iar Via Transilvanica este prezentă cu un stand.

"CMT - die Urlaubsmesse este primul târg de turism la care noi participăm. Și ce mai târg!!!
9 hale pline, 1600 de expozanți din peste de 100 de țări. Cu peste 300.000 de vizitatori acest târg se consideră a fi cel mai mare târg de profil din lume. Am putut observa și noi asta la standul nostru, unde majoritatea timpului, toți cei cinci membri ai echipei noastre au fost ocupați să povestească celor interesați despre Via Transilvanica.
Credem că i-am făcut invidioși puțin pe vecinii noștri de stand", au transmis delegații la Stuttgart.

Via Transilvanica a ajuns la Stuttgart

Traseul de drumeție Via Transilvanica, care se întinde pe 1.400 km marcați, traversând țara de la Putna la Drobeta Turnu Severin, a fost lansat la început de octombrie 2022, după 4 ani şi jumătate de la prima bornă. Fraţii Alin şi Tibi Uşeriu, împreună cu echipa Tăşuleasa Social, au lucrat la acest proiect care a devenit primul traseu de lungă distanţă din România, care traversează ţara în diagonală, din nord-est, până în sud-vest la Dunăre.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza