Viața bate filmul pe aeroport! Scene ca de film la sosirea în România. Regizor și actor, Tudor Giurgiu

Viața bate filmul pe aeroport! Scene ca de film la sosirea în România. Regizor și actor, Tudor Giurgiu

Regizorul Tudor Giurgiu a povestit scenele de "haos, omor, buluceală" pe care le-a surprins la sosirea în România, pe Aeroportul Henri Coandă.

Tudor Giurgiu a descris pe contul lui de Facebook două secvențe dintr-un cinéma vérité cu iz de aventură sau poate comedie, la sosirea pe aeroportul Henri Coandă, în contextul actual, al valurilor și tulpinilor de coronavirus.

"Aeroportul Henri Coandã, interior zi. Secventa 1. Haos, omor, bulucealã. Completez declaratia de intrare în tarã, primesc QR cod. La controlul pasapoartelor, ofiterul mã întoarce la DSP ptr cã nu am declaratia completatã si vizatã. Fac cale întoarsã, oamenii de acolo sunt sub asediu (eroi, pe bune), recompletez declaratia pe un petec de hârtie (fuck digital), primesc apostila DSP si sunt bun de intrat în tarã. Testul PCR fãcut cu 48 de ore înainte (desi vaccinat, vin din tara non-EU) nu îl verificã nimeni.

Secventa 2 - exterior aeroport. Merge o singurã barierã la acces în aeroport (se schimbã întreg sistemul de acces, bariere, faimosii bãnuti albastri vor fi istorie), cozi uriase la intrare, evident nu era alt moment mai bun pentru aceastã schimbare decât în prag de Sãrbãtori când traficul e infernal. Welcome home!", a scris Tudor Giurgiu.

Comenteaza