Vlăduţa Lupău a ajuns pe perfuzii. Ce probleme de sănătate are artista

Vlăduţa Lupău a ajuns pe perfuzii. Ce probleme de sănătate are artista

Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Cântăreața a ajuns, din nou, pe perfuzii. A postat pe rețelele de socializare o imagine, în cursul zilei de duminică.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Tânăra a reuşit să îşi îngrijoreze fanii după ce în ultimele luni şi-a anulat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Cântăreaţa a făcut mai multe investigaţii pentru a afla cauzele stărilor de rău care nu îi dau pace.

Se pare că doctorii i-au recomandat odihnă totală pentru că organismul ei a atins limitele maxime. Vlăduța Lupău se confruntă cu epuizarea şi are nevoie de tratament pentru a se pune pe picioare. Şi anul trecut, din cauza epuizării, artista a ajuns la doctor.

Duminică, artista a ajuns din nou pe perfuzii, însă le-a transmis fanilor săi faptul că nu au motive de îngrijorare şi totodată a ţinut să le mulţumească pentru gândurile bune.

Artista de muzică populară din Maramureș, Vlăduța Lupău, este căsătorită din 2019 cu clujeanul Adrian Rus, fiul fostului chestor de poliție Toma Rus. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza