Will Smith a refuzat să părăsească sala, deşi i s-a cerut. Jim Carrey, dezgustat că publicul de la OSCAR l-a aplaudat în picioare pe agresor

Will Smith a refuzat să părăsească sala, deşi i s-a cerut. Jim Carrey, dezgustat că publicul de la OSCAR l-a aplaudat în picioare pe agresor
| Foto: https://www.news.com.au

Pe măsură ce Academia Americană de Film a demarat procedurile disciplinare împotriva lui Will Smith, apat noi informații din noaptea Oscarurilor. 

A fost dezvăluită informaţia conform căreia Will Smith ar fi refuzat să părăsească premiile Oscar după ce l-a pălmuit luni pe Chris Rock pe scenă, deşi i s-a cerut imediat acest lucru.

Smith a fost rugat să părăsească Teatrul Dolby după „evenimentul profund șocant și traumatizant”, dar starul Regelui Richard și-a păstrat poziția și a primit apoi ovaţii din sală pentru câştigarea premiului pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Într-o declarație organizația a recunoscut „lucrurile s-au desfășurat într-un mod pe care nu le-am fi putut anticipa”, în timp ce a detaliat ce s-a întâmplat în cameră. Declarația a inclus și scuze pentru Chris Rock, care încă nu a vorbit despre incident.

„Deși am dori să clarificăm că domnului Smith a fost rugat să părăsească ceremonia și a refuzat, recunoaștem, de asemenea, că am fi putut gestiona situația în mod diferit”, se spunea.

"Acțiunile domnului Smith la cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar au fost un eveniment profund șocant și traumatizant la care să fii martor în persoană și la televizor. Domnule Rock, ne cerem scuze pentru ceea ce ați trăit pe scena noastră și vă mulțumim pentru rezistența dumneavoastră în acel moment.

De asemenea, ne cerem scuze nominalizaților, invitaților și telespectatorilor noștri pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul a ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment de sărbătoare. ", a transmis Academia Americană de Film, citată de news.com.au.

Recent, Jim Carrey a vorbit despre această întâmplare și a avut o declarație ce a șocat întreaga lume. Actorul a spus că dacă ar fi fost în situația comediantului lovit, nu ar fi stat pe gânduri, l-ar fi dat în judecată pe Will Smith și ar fi cerut daune de 200.000.000 de dolari, conform dailymail.co.uk.

''M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul. Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie'', a spus Jim Carrey.

Comenteaza