Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17 octombrie 2021

Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17 octombrie 2021
| Foto: zodiacool

Iata zodiacul chinezesc pentru perioada 11-17 octombrie 2021.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Oamenii te subestimeaza, pentru ca natura ta blanda i-a facut sa te perceapa ca fiind slab. Dar tu nu esti o victima. Esti suficient de intelept ca sa nu faci compromisuri si sa nu accepti ca ceilalti sa te doboare. Urmeaza-ti pasiunile, nu trebuie sa fii dragut si sa le faci altora pep lac. Fii increzator in fortele proprii. Adevaratii prieteni iti vor fi alaturi in orice situatie. Timpul va aduce in jurul tau oamenii pe care ii meriti.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
E vremea sa faci mai multa miscare, sa depui mai mult efort. Ai intrat intr-o rutina sedentara care te-a facut sa-ti pierzi stralucirea si ambitiile. Daca vrei sa eviti criticile, treci la actiune. Ai un ochi prea fin pentru detalii ca sa nu il folosesti. Evita sa transformi increderea de sine in aroganta. Poti avea multe de pierdut.

 
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Simti nevoia sa pui lucrurile la cale, sa stabileste anumite prioritati, anumite limite. Ti se pare ca ai tacut prea multa vreme, iar lumea a trecut anumite granite. Un sef, un coleg sau un parinte incearca sa-ti controleze actiunile si nu esti deloc multumit cu acest lucru. Concentreaza-te pe propriile interese.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Esti entuziasmat, incantat de evenimentele care s-au petrecut in ultima vreme. Adrenalina iti pompeaza in corp si nu ai stare. Foloseste-te de aceasta energie si implica-te in mai multe activitati de natura fizica. Ideile tale pot aduce o imbunatatire simtitoare la locul de munca.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
O saptamana cu multe aspecte pozitive. Tot ce trebuie sa faci este sa fii putin mai organizat. Fa-ti planuri, analizeaza, stabileste-ti ordinea prioritatilor si vei vedea lucrurile mult mai clar. Acum este momentul sa-ti faci noi rezolutii in ceea ce priveste starea de sanatate, alimentatia echilibrata si lupta cu sedentarismul. Acorda o atentie sporita copiilor sau animalelor de casa.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
O saptamana prielnica relatiilor de prietenie sau a trecerii la un alt nivel in cadrul relatiei de cuplu. Lumea te apreciaza si va imbratisa ideile tale. Chiar si in situatiile in care te vei simti obosit sau stresat, vei avea oameni in jurul tau care te vor face sa treci mai usor peste aceste situatii neplacute. Evita, totusi, confruntarile cu oamenii dificili si incapatanati care nu accepta si punctul celorlalti de vedere.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal
Ca sa ai succes pe viitor trebuie sa te comporti ca si cand ai avea deja. Vei face o mai buna impresie celor din jurul tau si, in plus, vei atrage exact ceea ce-ti doresti. Calmul si caldura de care dai dovada vor starni admiratia celorlalti. Exista si riscul unor dezamagiri personale, insa te vei repune rapid pe picioare. Cu ajutorul concentrarii si al autocontrolului vei reusi sa stralucesti in orice domeniu iti propui.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie
Comunicarea cu toata lumea este la nivel inalt in aceasta saptamana. Vei intalni foarte mutle persoane, in special gratie social media. Se anunta si calatorii care te vor ajuta sa iti indeplinesti planurile. Nu uita sa iei in considerare toate optiunile atunci cand iei o hotarare si nu ignora riscurile. Poti ajunge sa muncesti mai mult ca sa repari ceva ce ai stricat din graba.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 
O saptamana in care iti fortezi limitele. Vrei sa depasesti toate obstacolele si poti deveni foarte pretentios, atat in ceea ce te priveste, cat si  in relatiile cu ceilalti. Poti fi nerabdator si se recomanda o atitudine cu mai mult calm, pentru a obtine rezultate mai bune. Petrece mai mult timp cercetand si organizand, astfel incat proiectele tale sa aiba mai multe sanse de reusita.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos
Simti o dorinta puternica de a iesi in lume si, poate, cine stie, asa iti vei cunoaste jumatatea. As sarm, iar persoanele de sex opus se vor bucura de compania ta. Daca te inscrii in randul norocosilor care au deja un partener, te pregatesti pentru o saptamana speciala: film, concerte, spectacole. Iesirile vor colora putin viata de cuplu.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine
O saptamana cu energie in crestere, in care iti poti demonstra toate talentele. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si vei depasi cu usurinta fiecare obstacol care iti apare in cale. Nu neglija sentimentele oamenilor. Mesajele lor te pot ajuta sa iti schimbi atitudinea fata de anumite lucruri. Daca nu faci acest lucru sunt posibile rupturi, atat la nivelul relatiilor de cuplu, cat si la nivelul relatiilor cu prietenii sau cu membri ai familiei.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret
Daca te-ai gandit vreodata sa intri in politica, acum este momentul prielnic. Fii generos si nu ezita sa ii ajuti pe ceilalti sa duca o viata mai buna. Daca esti singur, este o saptamana norocoasa si pentru gasirea jumatatii. Simtul umorului si optimismul de care dai dovada vor fi de bun augur in cucerirea persoanelor de sex opus.

sursă: sfatulpărintilor.ro.

Comenteaza