Zodiac CHINEZESC saptamana 5-11 februarie 2024. Ce evenimente importante vor traversa zodiile

Zodiac CHINEZESC saptamana 5-11 februarie 2024. Ce evenimente importante vor traversa zodiile

Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa, ceea ce aduce vești bune pentru toți nativii.

Sobolan
Vanturi creative sufla in zona ta. Fie ca te reintorci la vechi proiecte artistice, fie ca organizezi ceva nou sau iti renovezi casa, permite inspiratiei sa zburde. Energiile celeste se agita sa iti ghideze imaginatia. Toate saptamana trebuie sa dai dovada de tact cu oamenii speciali din viata ta. cel putin unul dintre ei va avea nevoie de ghidare subtila. Nu incerca sa ii fortezi.

Bivol
Poate ca nu intelegi de ce oamenii actioneaza asa cum o fac, dar saptamana aceasta trebuie sa incerci sa te acomodezi cu comportamente ciudate. Munca va fi sustinuta iar daca familia iti va fi preocuparea principala, este un timp bun sa organizezi activitati si sa rezolvi probleme educationale. Toti Dragonii trebuie sa aiba grija mai bine de ei in aceasta perioada a anului.

Tigru
Daca vrei sa termini totul saptamana aceasta, continua sa avansezi ! Cereri de la prieteni sau membri de familie vor adauga mai multa incarcare de munca la agenda ta si asa incarcata, dar favorurile pe care le faci acum vor aduce beneficii solide in viitor. Dupa mijlocul saptamanii, este mai bine sa te concentrezi pe relatiile tale cheie, in special daca incerci sa construiesti un parteneriat amoros.

Iepure
Asteapta-te la evenimente ce tin de transport, intarzieri sau nevoia de service, de reparatii sau de schimbare de masini sau alte mijloace de locomotie. Cei ce isi planifica calatorii isi vor gasi drumul netezit de energiile pamantului. La munca sau pe teme juridice, legale sau de proprietati, pregateste-te pentru intalniri si fii sigur ca stii despre ce vorbesti si ce vrei. Weekendul iti va furniza timp placut de relaxare.

Dragon
Oamenii ce muncesc in creatie si comunicare isi vor gasi calea netezita de energiile saptamanii. Altii ce incearca sa isi organizeze renovari acasa sau relocari, au nevoie sa stea deasupra lucrurilor daca vor sa avanseze cu usurinta prin agenda lucrurilor de facut. La mijlocul saptamanii, opriti-va si ganditi-va si luati-va timp destul ca sa hraniti o relatie speciala. Ar fi bine sa aveti mai mult timp dedicat familiei in week-end.

Sarpe
Reorganizari la munca sau in studiu te poate face sa fii frustrat. Accepta si adapteaza-te si totul va fi bine. Daca un coleg sau un vecin par sa fie conflictuali sau ostili cu tine, reasigura-i de bunele tale intentii in loc sa reactionezi prin confruntrare. Rezultatele vor fi mult mai bune, indiferent cine are dreptate. Dupa mijlocul saptamanii si spre week-end, totul va fi despre a avea grija de nevoile celor dragi din viata ta.

Cal
Este timpul sa petreci mai mult timp pe acasa si sa recuperezi din sarcinile necesare de la domiciliu. In alta ordine de idei, unele rearanjamente financiare pot iesi foarte bine. Dupa mijlocul saptamanii, va fi mai mult de munca sau stres in familie. Ramai puternic si nu te opri din a merge inainte si incearca sa nu neglijezi o legatura de iubire. In weekend este nevoie de suportul tau creativ pentru a sustine o creatie a vietii.

Capra / Oaie
Sunt mari sanse sa intalnesti oameni noi in experiente noi saptamana viitoare. Unii dintre nativi veti incepe un job nou sau veti merge la interviuri de job, altii va veti acomoda cu un loc nou. Fii curajos si mergi inainte, indiferent cum te simti in interior. Puterea nu tine de cum te simti ci de ceea ce faci. Nu exista nimic din ce se petrece cu care tu sa nu te descurci.

Maimuta 
Este timpul sa reanalizezi si restabilesti unde esti si incotro te indrepti. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci schimbari majore. Doar clarifica-ti niste planuri si obiective. Pe la mijlocul saptamanii, trebuie sa reasiguri pe cineva apropiat ca esti acolo pentru el. in afara de asta, nu lasa pe ultimul moment sarcini de acasa sau varii reparatii altfel iti vei avea weekendul plin ochi cu lucruri de facut.

Cocos
Exista optiuni sociale noi ce ti se deschid incepand de acum pentru urmatoarele cateva saptamani. Este timpul sa iti largesti orizonturile. Toata saptamana, concentrarea ta va fi sa hranesti si intretii diverse relatii strategice. Unii veti incerca sa stabiliti ca un pod de legatura cu un coleg de munca, in timp ce altii veti dori sa reimprospatati o prietenie sau o iubire. Finalul saptamanii te va gasi intr-o stare mentala mult mai relaxata.

Caine
Tu ai nevoie de o minte clara ca sa iei deciziile ce trebuie luate. Ca sa obtii asta, ar fi intelept sa te concentrezi pe propria ta voce interioara decat sa tot asculti la alte voci care iti tot soptesc in ureche versiunea lor. In timpul saptamanii, jobul si frecusurile de acasa vor crea o vibratie haotica dar vei rezolva lucrurile pana in weekend. Da-ti voie sa iti incarci bateriile.

Mistret
Acum iei in considerare destul de serios ce optiuni de munca ai in afara celei curente. Daca planifici o schimbare de directie, energiile astrale benefice te calauzesti sa mergi pe calea corecta pentru tine. Daca studiezi, nu lasa cantitatea prea mare de munca sau starea emotionala mai cazuta sa iti incetineasca progresul. In weekend va fi nevoie de ceva efort, dar va fi si distractie si chiar si iubire la orizont.

sursa info: sfatulpărinților.ro

Comenteaza