Video Foto Locuință-container, pentru o familie sinistrată din Apuseni, transportată cu elicopterul de la Cluj

Locuință-container, pentru o familie sinistrată din Apuseni, transportată cu elicopterul de la Cluj
container locuinta
container locuinta
container locuinta
container locuinta

Containerul pentru locuit a fost transportat până în județul Alba, zona Câmpeni, cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație, pilotat de o echipă din Unitatea Specială din Cluj-Napoca.

Elicopter al Inspectoratului General de Aviație a fost solicitat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba pentru transportul unui container pentru locuit în localitatea Câmpeni, judeţul Alba.   

​Astfel, conform comunicatului Unității Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca, în data de 20 octombrie 2019, personalul navigant din Unitatea Specială din Cluj-Napoca şi Inspectoratul General de Aviație cu elicopterul Mi-17, nr. 108, a efectuat o misiune în sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pentru transportul unui container pentru locuit. Acesta a fost destinat pentru o familie care a rămas sinistrată în urma unui incendiu, în care a ars toată locuinţa, în zona oraşului Câmpeni din judeţul Alba.

Containerul a fost transportat cu elicopterul Inspectoratului General de Aviație deoarece drumul până la locația unde acesta trebuia amplasat nu se putea face cu utilaje de mare tonaj.

Comenteaza