Foto Lucrările din fața Teatrului Național din Cluj, finalizate până la parada de 1 decembrie. Când va fi gata parcul din spatele clădirii?

Primarul clujului a anunțată că lucrările din fața Teatrului Național de Stat Lucian Blaga din oraș vo fi finalizate până pe 1 decembrie, atunci când aici vor avea loc ceremonia și parada militară, dar și focul de artificii de Ziua Națională a României.

„Lucrările din fața Teatrului Național vor fi finalizate până la 1 Decembrie. Mai este de pus gazonul în zonele aferente. Lucrările la parcul din spatele Teatrului Național vor fi finalizate până la sfârșitul anului
Datele de proiect:

Parcul „Ștefan cel Mare” se află în proces de modernizare, iar lucrările se apropie de finalizare. Proiectul constă în realizarea unui cadru prielnic pentru petrecerea timpului liber într-un spațiu public de calitate.

Totodată, noua configurație va oferi posibilitatea de organizare a unor evenimente și festivități de mici dimensiuni, într-un spațiu multifuncțional. Proiectul include plantarea a 64 arbori pe lângă cei existenți, 1.474 arbuști, 2.910 flori cu bulb și 6.626 plante perene. Se instalează de asemenea un sistem de irigații automatizatâ”, a anunțat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca pe Facebook.

Cât costă lucrările din zona Teatrului Cluj?

Reamintim clujenilor detaliile tehnice despre proiect:

- modernizarea aleilor, realizarea unui singur acces auto pentru mașinile de intervenție și instalarea de mobilier urban modern (bănci, cuburi, coșuri de gunoi ș.a.);
- realizare accese pietonale și pentru biciclete, interconectate;
- loc de joacă pentru copii;
- construcția de fântâni arteziene;
- rastel pentru biciclete cu dale înierbate;
- stație pentru încărcarea mașinilor electrice;
- amplasare corpuri de iluminat cu proiectoare;
- punct gospodăresc îngropat;
- toaletă automată cu dotări pentru persoane cu dizabilități.

Valoarea contractului este de 11.726.450,26 lei (TVA inclus).

Comenteaza