Maraton de vaccinare de o săptămână, în Baciu. Startul, luni la 8:00

Maraton de vaccinare de o săptămână, în Baciu. Startul, luni la 8:00

Centrul de vaccinare din comuna Baciu dă luni startul unui maraton de imunizări de șapte zile, cu program de dimineața până seara.

Maratonul Vaccinării în Comuna Baciu va avea loc începând de luni, 24 mai și până duminică, 30 mai. Centrul de vaccinare va fi deschis în intervalul orar 08:00 - 20:00 și va avea două fluxuri de vaccinare cu ser Pfizer/ BioNTech, cu o capacitate de vaccinare de peste 200 de persoane zilnic.

"Se pot face programări la numărul de telefon 0799 016 000 fără a mai utiliza platforma electronică de programare la vaccin. La acest număr de telefon se pot programa pentru vaccinare și persoane care nu locuiesc în Comuna Baciu", transmit reprezentanții comunei Baciu.                                                                                                                                       

Un alt maraton al vaccinării se pregătește să aibă loc la finalul săptămânii în Dej. Primăria Municipiului Dej organizează în perioada 28 mai, ora 08:00 - 31 mai, ora 08:00 Maratonul vaccinării ,, Împreună reușim la Dej”.
Evenimentul se va desfășura în centrul de vaccinare Centrul de Servicii Sociale, str. Regina Maria, nr.26, care va funcționa non stop, în perioada menționată, iar administrarea vaccinului Pfizer/BioNTech se va face de către personalul medical în toate cele 4 fluxuri ale centrului.

Comenteaza