Mașini distruse în parcare la Platinia: "Se aruncă cu pietre!"

Mașini distruse în parcare la Platinia: "Se aruncă cu pietre!"

Un şofer a anunțat Poliția, după ce și-a găsit mașina lovită cu pietre și geamul spart în parcarea de la Platinia din Cluj-Napoca.  

Șoferul bănuiește că o persoană aruncă pietrele din grădinile de peste drum și a depus o plângere la poliție pentru a remedia situația.

”Aveți grija la intrare în parking la Platinia se arunca cu pietre. Din păcate nu am sa văzut exact de unde. Dar am făcut plângere la poliție se verifica camere și sper să-l identifice pe nemernic. 90% cred ca se arunca de cineva psihopat de peste drum din grădinile acelea", a avertizat un clujean.

Acesta îi îndeamnă şi pe ceilalţi şăferi ale căror maşini au suferit daune să depună plângeri la poliţie şi speră ca individul să fie reperat de poliţişti şi pus la plată. 

"Dacă mai sunt pe grup persoane care au pățit ceva similar îi rog sa facă plângere penală”, a spus șoferul pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza