Mesajul lui Lincar după un nou eșec suferit de "U" Cluj: "Poate se întoarce norocul și pentru noi"

Mesajul lui Lincar după un nou eșec suferit de "U" Cluj: "Poate se întoarce norocul și pentru noi"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul echipei clujene a vorbit despre evoluția elevilor săi la Arad, unde "studenții" au suferit a treia înfrângere consecutivă în Superligă.

Învinși de FC Argeș și Petrolul, Romario&Co. au cedat și pe terenul celor de la UTA, scor 2-1. La finalul partidei, Erik Lincar a oferti concluziile sale despre joc și a vorbit din nou despre lipsă de inspirație și noroc.

"Nu pot să zic neapărat ghinion. Trebuie să vedem exact situația golului 2, dar eu zic că în a doua repriză am blocat mai mult atacuri ale UTA-ei, deja jocul era liniștit, ne-am creat și noi câteva situații de a ajunge în fața porții, dar remarc efortul băieților, nu am ce să le zic din punctul ăsta de vedere.

Păcat că nu reușim să venim și cu rezultate pozitive. E dificil pentru antrenor. Ei pun în practică, tactic, exact ce le cer. Ce mai avem nevoie sunt momentele de sclipire, inspirația.

La începutul reprizei a doua, Ely a fost unu la unu cu fundașul central, situație ideală de a intra în careu și de a da gol, mai ales pentru extreme, pentru că asta încercăm, să le dăm lor toată calitatea.

Dar dacă nu reușim să trecem de fundașii centrali, e destul de complicat. Eu sunt încrezător în continuare și poate se întoarce norocul și pentru noi", a spus antrenorul potrivit Digisport.

 

Comenteaza