METEO Vremea în următoarele patru săptămâni

METEO Vremea în următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo a Centrului European pentru următoarele patru săptămâni.

Regimul pluviometric va fi excedentar în perioada 5 – 12 septembrie în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest va avea o tendinţă spre deficit.

În săptămâna 12 – 19 septembrie 2022, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, iar cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele estice, nordice şi centrale.

Estimările pentru săptămâna 19 – 26 septembrie 2022 arată temperaturi medii în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile şi un regim pluviometric apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

În ultima săptămână de prognoză, 26 septembrie – 3 octombrie 2022, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a ţării, potrivit g4media.ro.

 

Comenteaza