Video "MI-E DOR DE TINE" a plecat din Cluj şi în Times Square

"MI-E DOR DE TINE" a plecat din Cluj şi în Times Square

MI-E DOR DE TINE a plecat din Cluj şi a ajuns chiar până pe ecranele din Times Square, cel mai vizitat obiectiv turistic al planetei.

''Lights On Romania a fost din start un altfel de eveniment care şi-a creat pas cu pas o reputație dincolo de definițiile unui festival de lumină. N-am fost niciodată cel mai mare, nici primul, dar am fost cu certitudine altceva.

Şi ne-am mândrit mereu cu acest fel de a vedea lumea. Aşa cum şi MI-E DOR DE TINE a fost o instalație atipică în România ultimilor ani, dar una care devine încetul cu încetul un reper, un simbol al noilor lucruri posibile, al reconectării la contemporaneitate, nu la trecut. Cadoul nostru de ziua marelui Constantin Brâncuşi e o mentalitate, aceea că se poate. MI-E DOR DE TINE a plecat din #cluj şi a ajuns chiar până pe ecranele din Times Square, cel mai vizitat obiectiv turistic al planetei.

Expoziția lui MI-E DOR DE TINE @ The Wharf, Washington D.C. continuă. La fel cum vor continua şi demersurile noastre pentru evenimente culturale de care să fiți mândri. Noi suntem Daisler Asociatia. Noi suntem aici. Şi mergem mai departe", transmit reprezentanții asociației. 

Comenteaza