CISCO și BRINEL vă aşteaptă în 2 martie la Cluj Connecting Day (P)

CISCO și BRINEL vă aşteaptă în 2 martie la Cluj Connecting Day (P)
CISCO, lider mondial în sectorul IT, și BRINEL, principalul integrator de soluții IT din România, organizează Cluj Connecting Day, cel mai important eveniment de profil din Transilvania, pentru toți specialiștii din domeniu, care vor să facă diferența într-o piață tot mai competitivă.

Vreți să aflați soluţii inovatoare pentru compania dumneavoastră? CISCO și BRINEL vă așteaptă miercuri, 2 martie 2016, la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, începând cu ora 9.00, pentru a descoperi cele mai noi instrumente pe care le puteți utiliza pentru ca afacerea dumneavoastră să ofere clienților servicii într-un mod perfect adaptat pieţei şi nevoilor lor.

Cel mai mare eveniment IT&C din Transilvania reunește cei mai buni specialiști CISCO și BRINEL, care vă vor arăta, prin prezentări, sesiuni demo și interacțiune directă cu dumneavoastră, cum puteți să reduceți costurile și să relaționați ușor și rapid cu clienții de oriunde și oricând, fără riscuri asupra securității datelor pe care organizația dumneavoastră le deține.

Evenimentul îi va avea în deschidere pe Marcel Borodi, Director General BRINEL, și Dorin Pena, Director General CISCO România, care vă vor prezenta tendinţele în domeniu şi modul în care CISCO și BRINEL vă ajută să vă dezvoltați organizația.

Începând cu ora 10.30, timp de o oră, vă va fi prezentată o soluție colaborativă de telemedicină, alături de un studiu de caz și o sesiune demo pentru participanți.

De la ora 12.00 puteți participa la sesiuni despre programabilitatea rețelelor de campus cu APIC-EM sau despre performanța sporită și simplitatea în orice DataCenter. De la aceeași oră, dezvoltatorii de aplicații și soluții prezenți în cadrul evenimentului pot afla cele mai noi descoperiri în materie de securitate cibernetică.

În intervalul orar 14.00 - 15.00 puteți descoperi soluția de Software Defined Network în DataCenter sau cele mai noi trenduri în materie de Business Intelligence și Mobilitate în Manufacturing și Distribution sau în Securitate IoT.

Începând cu ora 15.00, specialiștii CISCO și BRINEL vă așteaptă la o sesiune de networking și interacțiune directă, urmată de o tombolă dedicată vizitatorilor.

Participarea la Cluj Connecting Day este gratuită. Înscrierile la eveniment se fac accesând http://www.brinel.ro/InscriereClujConnectingDay.aspx, până luni, 29 februarie 2016.

Nu ratați șansa de a beneficia de cele mai bune sfaturi din partea specialiștilor CISCO și BRINEL!

 

Comenteaza