Foto P Expoziție Huawei 5G - Bring New Value, la Cluj

În urmă cu 20 de ani, Huawei înfiiința în Suedia primul său centru european de cercetare și dezvoltare. Acest prim pas, dar și investițiile care au urmat au transformat Huawei în cea mai inovatoare companie din domeniul tehnologiei, cu 13.300 de angajați care lucrează în cele 23 de centre de cercetare și dezvoltare pe care le-a dezvoltat în Europa.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Inovația ne-a adus în poziția de lider al tehnologiei 5G. Această tehnologie are o viteză de dezvoltare care depășește imaginația, operatorii globali de top punând în aplicare implementarea comercială a rețelelor 5G mai rapid ca niciodată", spun reprezentanții companiei.

Huawei Roadshow 2020 este o expoziție europeană a celor mai noi tehnologii dezvoltate de Huawei, care a ajuns în această lună în Cluj.

Anul acesta, tema expoziției este 5G - Bring New Value. În cadrul acesteia, veți afla mai multe despre soluțiile și produsele de top ale Huawei, despre cele mai bune practici de afaceri în domeniul 5G și veți putea analiza cele mai recente smartphone-uri, tablete și dispozitive VR ale companiei noastre.

Ce puteți experimenta în cadrul expoziției: 

  • Tur virtual al 5G truck cu ochelarii AR
  • 8k video streaming în timp real – datorită tehnologiei 5G
  • 5G sense glove – o experiență VR implementată cu ajutorul 5G; poate  utilizată în sectorul industrial, în medicina la distanță, traininguri VR etc
  • 5G end devices pentru consumatori
  • Fotbal de masă – cu ajutorul 5G și Cloud VR
  • Ascbot AI Robot Car - Echipată cu Atlas 200 DK, mașina robot AscbotAI poate implementa funcții precum conducerea autonomă pe bază de linie, evitarea autonomă a obstacolelor și urmărirea obiectelor.
  • Echipamente 5G
  • Soluție pentru educație la distanță

Pe piața românească, Huawei și-a început activitatea în 2003, înregistrând creșteri în fiecare an și reușind astfel să creeze peste 2.200 de locuri de muncă direct și alte 4.000 de locuri de muncă în rețeaua de parteneri. În 2018, potrivit unui studiu realizat de Oxford Economics pentru Huawei, contribuția companiei la PIB-ul României a fost de 219 mil. euro, dublu față de 2014. Valoarea taxelor și impozitelor plătite către stat s-a ridicat la 83 mil. euro în 2018 în lanțul de valoare, în creștere cu 50% față de 2014, în termeni reali. În timp, compania a creat un ecosistem de specialiști, ajutând ingineri și alți specialiști în tehnologie să beneficieze de o dezvoltare profesională continuă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza