A început programul de intership "Rising stars at IMC", la Iulius Mall Cluj (P)

A început programul de intership
Iulius Management Center (IMC), parte a grupului de companii IULIUS, cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România, sprijină mediul universitar clujean, oferind tinerilor şansa dezvoltării unor cariere de succes. În această primăvară, compania desfăşoară programul de internship „Rising Stars at IMC", în parteneriat cu Universitatea „Babeş Bolyai" şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Timp de trei luni, în intervalul 3 martie - 30 mai 2014, şase tineri cu potenţial, selectaţi din peste 49 de înscrişi, vor aprofunda domeniile cheie în mall management, în cadrul Iulius Mall Cluj. Performanţa academică, implicarea în activităţi practice, motivaţia pentru program şi competenţele personale au fost criteriile care au stat la baza selecţiei, în urma participării la centrele de evaluare interactive susţinute de compania de recrutare Trenkwalder.

În timpul programului de internship, cei şase studenţi în ani terminali şi masteranzi vor fi coordonaţi de specialiştii din cadrul companiei şi vor avea o şansă în plus la angajare. Fiind un program complet de pregătire, „Rising Stars at IMC" va permite ca, la finalizarea internship-ului, toţi tinerii să fi dobândit competenţe tehnice şi organizaţionale specifice.

Demersul companiei de a contribui la formarea profesioniştilor este implementat în alte două oraşe universitare din ţară, la Timişoara şi Iaşi, în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall, respectiv Palas.

 

Comenteaza