Accesorii în tendinţe şi cadouri strălucitoare, propunerile Bag Expo şi Expomineralia, de la Iulius Mall Cluj (P)

Accesorii în tendinţe şi cadouri strălucitoare, propunerile Bag Expo şi Expomineralia, de la Iulius Mall Cluj (P)
În luna februarie sărbătorim iubirea, iar începutul primăverii reprezintă un nou motiv pentru a surprinde persoanele dragi cu daruri. Cei care sunt în căutarea cadourilor potrivite de Dragobete și Ziua Femeii sunt așteptați la noile ediții ale târgurilor Bag Expo și Expomineralia, care se desfășoară în această perioadă la Iulius Mall Cluj.

Până duminică, 25 februarie 2018, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește Bag Expo. La această ediție va fi prezentată colecția de primăvară, cu articole ce respectă tendințele noului sezon în materie de accesorii. Pentru că rucsacurile rămân un must-have, la Bag Expo sunt disponibile numeroase modele, de dimensiuni diferite, cu design modern și detalii de efect. În plus, la modă sunt culorile pastelate, astfel că doamnele și domnișoarele își vor putea îmbogăți colecția de genți cu piese în trend. Bag Expo reuneşte mii de articole, potrivite oricărui stil, vârstă și preferințe. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile târgului. Acestea pot fi cadouri inspirate de Dragobete, pentru doamne și domni.

În aceeași perioadă se desfășoară și târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia. Pentru că se apropie 1 martie și Ziua Femeii, târgul vine în întâmpinarea domnilor cu sugestii nenumărate. Doamnele și domnișoarele adoră podoabele, așa că pot fi cucerite cu bijuterii felurite, strălucitoare și în modele dichisite. Doritorii pot primi și sfaturi de la consultanții Expomineralia, pentru a alege pietrele prețioase și semiprețioase care se potrivesc personalității, zodiei sau trăsăturilor fizice ale persoanei care le va purta. Expomineralia prezintă o colecție impresionantă de bijuterii, accesorii și decoraţiuni realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 

Comenteaza