Ai poftă de cumpărături? Brandurile din Iulius Mall Cluj sărbătoresc anul noul an cu promoţii de până la 70% (P)

Ai poftă de cumpărături? Brandurile din Iulius Mall Cluj sărbătoresc anul noul an cu promoţii de până la 70% (P)
Ai aflat veștile bune de la Iulius Mall Cluj? S-a dat startul maratonului promoțiilor de iarnă. Dacă ești pasionat de shopping și iubești reducerile, te invităm să te bucuri de oferte de până la 70% în magazinele tale preferate.

Consultă lista completă a discounturilor pe site-ul http://iuliusmall.com/cluj/fashion/.

Ai început anul cu dorința de a-ți îmbogăți garderoba cu piese în tendințe? Atunci ai la dispoziție promoții de până la 70% în magazinele cu articole vestimentare. Îți vei putea cumpăra toate ținutele la care ai visat întregul sezon, la prețuri mult mai mici. Nu uita să incluzi în itinerariul tău brandurile Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, H&M, Camaïeu, Pimki, Timeout, Stefanel, Lee Cooper, Invidiauomo, D's Damat, Bigotti, Kenvelo, Secuiana, dar și celelalte branduri pe care le îndrăgești. Și pentru prichindeii pasionați de modă sunt reduceri de până la 70% la Coccodrillo, iar la Noriel se găsesc articole și la jumătate de preț.

Dacă încă îți dorești ghetele sau geanta care ți-au făcut cu ochiul din vitrină, acum ai șansa să fie la promoții de până la 50%. Vizitează Il Passo, Bata, Deichmann, Tezyo, Kix, Ecco și celelalte magazinele cu articole de marochinărie, pentru a te bucura de ofertele de iarnă.

Cei care vor să își petreacă timpul făcând mișcare pot alege articole sportive cu promoții de până la 50%. Discounturi motivante sunt afișate de Calcio Sport, Adidas, Nike, U-man și alte locații specializate.

Dacă Moșul nu a ghicit ce bijuterii și accesorii îți dorești, acum te poți răsfăța cu piesele mult visate, care au promoții cuceritoare. Și pentru pasionații de parfumuri și cosmetice sunt discounturi de până la 70%, la Sephora, Inglot, Farmasi și alte magazine de profil. Ofertele continuă în locațiile cu decorațiuni și articole petru casă, dar și la servicii.

Vino în Iulius Mall să te bucuri de sesiuni prelungite de shopping, în sezonul promoțiilor de iarnă! Lista completă a ofertelor este disponibilă pe site-ul http://iuliusmall.com/cluj/fashion/.

Comenteaza