Anunt Turda! Campanie de colectare si reciclare (P)

Anunt Turda! Campanie de colectare si reciclare (P)
CAMPANIE DE COLECTARE SELECTIVĂ ŞI RECICLARE ÎN CADRUL PROIECTULUI “V.V.V. – Voluntariat, Verde, Viaţă: Program de voluntariat pentru tinerii şi adulţii din Turda”

În perioada 10 - 12 decembrie 2014, la nivelul municipiului Turda, se va desfăşura o CAMPANIE DE COLECTARE SELECTIVĂ ŞI RECICLARE a tuturor categoriilor de deşeuri: ambalaje, sticlă, DEEE-uri, ca parte a proiectului "V.V.V. - Voluntariat, Verde, Viaţă: Program de voluntariat pentru tinerii şi adulţii din Turda", lansat de Centrul Raţiu pentru Democraţie în parteneriat cu Primaria municipiului Turda şi Asociaţia "Gaudeamus" din Republica Moldova.

Colectarea deşeurilor se va efectua cu sprijinul SC PRIVAL ECOLOGIC SERVIS CAMPANIA DE COLECTARE SELECTIVĂ ŞI RECICLARE se va desfăşura după cum urmează:

- se vor înfiinţa 5 puncte de colectare a deşeurilor de ambalaje în incinta unităţilor de învăţământ preuniversitare: Colegiul Tehnic Turda, Colegiul Tehnic Dr I Raţiu, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Colegiul Naţional Mihai Viteazul, Colegiul Emil Negruţiu.

Deoarece accesul persoanelor străine este interzis, aceste puncte vor sta la dispoziţia elevilor, a cadrelor didactice şi a personalului administrativ din unităţile de învăţământ mai sus menţionate;

- se va înfiinţa un punct de colectare a deşeurilor de ambalaje la intrarea în sediul Primăriei municipiului Turda care va sta la dispoziţia tuturor cetăţenilor care doresc să participe la această campanie de reciclare;

- pentru colectarea deşeurilor voluminoase de tipul DEEE-urilor se va apela numărul de telefon: 0740/538833, în intervalul orar 08.00 - 20.00, de miercuri 10 decembrie până vineri, 12 decembrie. Solicitanţii trebuie să specifice că doresc să participe la CAMPANIA DE COLECTARE SELECTIVĂ ŞI RECICLARE "V.V.V. -Voluntariat, Verde, Viaţă" şi adresa de unde trebuie ridicate deşeurile voluminoase.

Mai multe informaţii privind campania de reciclare se pot obţine la tel: 0264-313160, int.123, persoana de contact d-na Anca Cheregi.

 

Comenteaza