Atelier de construcție LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca (P)

Atelier de construcție LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca (P)
Magazinul Certificat LEGO® și VIVO! Cluj-Napoca au pregătit un nou eveniment LEGO® de construcție. Copiii sunt invitați să construiască împreună un castel medieval uriaș din aproximativ 100 000 de piese LEGO®.

Sâmbătă, 27 mai 2017, toţi copiii sunt aşteptaţi la VIVO! Cluj-Napoca să participe la un nou eveniment LEGO® de construcţie. În cadrul evenimentului, micuţii cu vârsta începând de la 4 ani vor construi împreună un castel medieval uriaş din aproximativ 100 000 de piese LEGO. Participanţii vor da o mână de ajutor la construirea"blocurilor de piatră" din care o sa fie ridicat măreţul castel, înalt de peste 1,5 m.

Evenimentul organizat de Magazinul Certificat LEGO® în parteneriat cu VIVO! Cluj-Napoca se va desfăşura, între orele 10:00-22:00, în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial.

Despre Magazinul Certificat LEGO®

Magazinul Certificat LEGO® este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®. Cei care preferă să realizeze creaţii proprii au la dispoziţie peretele „Pick-aBrick", ce conţine o sortimentaţie variată de piese individuale. Şi pentru că minifigurinele LEGO® sunt cele care însufleţesc orice construcţie, din magazin nu poate lipsi zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o minifigurină proprie, având posibilitatea de a o cumpără la final. Oferta de seturi şi piese LEGO® este completată de o varietate mare de cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO® şi de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, carneţele, magneţi, lanterne, sticle pentru apă.
Magazinul Certificat LEGO® din VIVO! Cluj-Napoca este deţinut de partenerul LEGO® România - Brick Depot SRL. Acesta mai deţine două Magazine Certificate LEGO® în Bucureşti şi unul în Braşov.

Comenteaza