Atelierele de creație ale primăverii la Polus Center (P)

Atelierele de creație ale primăverii la Polus Center (P)
Clujenii sunt așteptați weekendul acesta la Polus Center să participe la Atelierele de creație ale primăverii. Atât cei mici cât și cei mari își vor testa creativitatea folosind tehnica șervețelului sau tehnica quilling în cadrul workshopurilor de creație.

Polus Center Cluj și IPB îi așteaptă weekendul acesta pe copii, părinți și bunici, să participe la „Atelierele de creație ale primăverii". Toți cei prezenți își vor pune la contribuție îndemânarea, talentul și imaginația folosind tehnica șervețelului sau tehnica quilling, pentru a crea tablouri pe suport de lemn, rame foto, figurine, magneți de frigider și multe alte minunății.

Workshopurile se vor desfășura după următorul program:
Sâmbătă, 16 martie 2013, între orele 16.00 - 20.00 - Tehnica șervețelului
Duminică, 17 martie 2013, între orele 16.00 - 20.00 - Tehnica quilling
În plus, cei mici vor avea parte și de o întâlnire surpriză cu personajele Tomiță și Chiț-Chiț ce
abia așteaptă să îi cunoască pe prichindei și să se fotografieze împreună.


Atelierele de creație ale primăverii vor avea loc în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații.


Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L

Comenteaza