P Beauty has its perfume! Descoperă noile colecții în magazinele din Iulius Mall Cluj și câștigă parfumuri de lux

Beauty has its perfume! Descoperă noile colecții în magazinele din Iulius Mall Cluj și câștigă parfumuri de lux

Nonconformism, cromatică sofisticată, look-uri hot și mixuri de țesături. Acestea sunt tendințele din această toamnă, iar dacă și tu iubești să fii în trend și faci cumpărături de la brandurile high end din Iulius Mall Cluj, ai șansa să câștigi un parfum de la Beautik Haute Parfumerie, care să-ți completeze ținutele.

Noile colecții de toamnă de la brandurile premium din Iulius Mall Cluj propun articole must-have versatile, în culorile toamnei sau cu printuri geometrice, care pot fi adaptate cu ușurință oricărui look. Pentru articole vestimentare casual, de înaltă calitate, vino la Marc O’Polo sau U.S. Polo Assn., iar dacă vrei să asortezi și o bijuterie deosebită, care să dea ținutei tale o notă în plus de rafinament, trebuie să te oprești la Teilor Exclusive sau Sabion. În schimb, dacă preferi un stil de viață activ și ești pasionat de mișcare, Under Armour ți-a pregătit o mulțime de articole specializate.

Liu Jo propune ținute feminine casual, business, sport și luxury, iar colecțiile Guess pentru această toamnă reunesc piese cu detalii statement și combinații inedite potrivite pentru o zi la birou sau pentru o ieșire în oraș. În schimb, Stefanel, Calvin Klein și Tommy Hilfiger cuceresc orice pasionat de fashion cu articolele inspirate din viaţa urbană, iar Vagabond și Superdry propun piese cu un design unic, perfecte pentru outfit-urile care inspiră originalitate.

Dar pentru că orice ținută trebuie însoțită de un parfum care să-ți pună și mai bine în evidență personalitatea, Iulius Mall Cluj ți-a pregătit o surpriză. Dacă vii în perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2020 la Info Point, cu bonuri de cumpărături în valoare de minimum 1.000 de lei (valoarea minimă a unui bon nu poate fi mai mică de 100 lei) de la trei magazine diferite dintre cele menționate mai sus și completezi cu trei stickere talonul pentru concurs, câștigi garantat un parfum de lux de la Beautik Haute Parfumerie, furnizor al Casei Regale a României. Poți alege un parfum din colecția Alexandre J., Map of the Heart, Nasengold sau Project Renegades. Regulamentul poate fi consultat pe www.iuliusmallcluj.com.

Bucură-te de shopping în Iulius Mall Cluj și câștigă premii parfumate!

Etichete
Comenteaza