Câştigătorii concursului: Suflet de Ardelean (P)

Câştigătorii concursului: Suflet de Ardelean (P)
Castigatorii sunt asteptati incepand de luni 8 aprilie, la sediul Ziua de Cluj, str. Heltai Gaspar nr. 1B, pentru a-si ridica premiile, zilnic, intre orele 11:00 – 17:00.

Un Voucher URSUS in valoare de 150 lei la Concursul : Suflet de Ardelean

Să ai suflet de Ardelean înseamnă să aștepți cu nerăbdare an de an Festivalul de Film Transilvania, Festivalul de Teatru de la Sibiu, Festivalul Medieval de la Sighișoara și Peninsula, să trăiești meciurile Universității Cluj în orice ligă ar juca, să știi ce a însemnat bejenia de la Sibiu, să-ți lase gura apă după ciorbele ardelenești, varza a la Cluj și gulașul fraților unguri, să cunoști cărările Munților Apuseni, să fi auzit de Roșia Montană înainte de reclamele de la televizor la o companie canadiană, să-ți fi ars glanda cu o horinca, să știi că "no" nu este un anglicism și să te bucuri de berea Ursus oriunde în lume... dar mai ales pe Piezișa din Hasdeu.

Andrei Preduț

Un bax(24 doze) de URSUS PILS la Concursul : Suflet de Ardelean


Totul e in mintea ta
Zice-se, dar nu-i asa,
Caci in suflet este totul,
Patima, dorul, norocul;
Sufletul de ardelean
E incarcat de alean
De pamant, de ape sure,
De parinti si de padure.
Suflet ce-nauntru-ascunde
De pasiune un munte
Ce insa-n vorbe domoale
Sacadat, el il masoara.
Rus Octavian

Un bax(24 doze) de URSUS PILS la Concursul : Suflet de Ardelean

Suflet de ardelean..Ma mandresc ca traiesc in micul rai numit Ardeal,unde oamenii apreciaza timpul si efortul chiar si cand mananca (painea se pune direct in zama ca sa nu deschizi gura de doua ori la o imbucatura), pana si cainii sunt atat de calmi (no ham). Imi place mancarea noastra traditionala si lipsita de E-uri slanina cu ceapa si daca sunt si niste sarmale dealea bune e si mai bine. In Ardeal nu ai cum sa te ratacesti,oricine e dispus sa te ajute sa ajungi la destinatie, nu te lasa nimeni flamand sau insetat. Sunt mandru de oamenii nostrii simpli si primitori, de dealurile si muntii care ne ocrotesc,de numele nostru de ardeleni , de aerul pe care il respiram aici in Ardeal si de apa noastra care e cea mai buna din Romania.Un ardelean nu te lasa niciodata la greu.Cand bei o bere iti sare in ajutor,sa nu cumva sa duci tu tot greul
Si daca e si Ursus, mai comanda inca una.
Farcas Adrian

 

Comenteaza