Cel mai mare târg de turism din Transilvania, Touristica - a început astăzi și așteaptă vizitatori în căutare de vacanțe (P)

Cel mai mare târg de turism din Transilvania, Touristica - a început astăzi și așteaptă vizitatori în  căutare de vacanțe (P)
Cea de-a 9-a ediție Touristica aduce vacanțe de iarnă și early booking-uri pentru vara lui 2014 cu reduceri suplimentare aplicate doar în cadrul târgului.

La Polus Center veți găsi standurile expozanților: agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri si publicații de profil. Aceștia au diverse destinații de iarnă atât din România, cât şi din străinătate, destinaţii exotice, turism de tratament, turism cultural şi de busines.

Ofertele pe care le veți găsi doar în acest weekend la târg vor fi reduse cu 30, chiar 45 la suta. Vor fi multe oferte pentru stațiunile montane din România, datorită investiţiilor în acest sector, a proximității și a timpului scurt în care turiștii pot sa se deplaseze spre munte. Cei ce promovează aceste destinații nu sunt doar agentiile de turism, ci și reprezentanțele turistice ale acestor zone. Excursii "acasă la Moș Crăciun", în Laponia, cu Safari la o fermă de reni, cu Husky pe snowmobil și pescuit la copcă pot fi un vis devenit realitate pentru copii. Pentru perioada de Crăciun există și variante de city breakuri în Viena sau Paris, sau sejur în stațiuni montane pentru ski.

Pentru cei care sunt în căutare de idei și de soluții pentru Revelion, Touristica este locul ideal.

Ediția de iarnă a târgului de turism aduce vești bune și pentru cei care vor să-și plănuiască vara anului viitor, avându-i prezenți pe cei mai mari touroparatori cu oferte de super-early booking.

 

Etichete
Comenteaza