Central şi Filadelfia Turism te trimit în vacanţă! (P)

Central şi Filadelfia Turism te trimit în vacanţă! (P)
În perioada 24 iunie - 4 iulie 2015, clienţii care fac cumpărături de peste 50 de lei, pe un singur bon, de la orice magazin din Central, cu excepția supermarket-ului Billa, pot câştiga prin tragere la sorţi o vacanţă de 7 nopţi în insula Corfu.

Iar asta nu e tot! Sute de premii instant: mingi de plajă, saltele gonflabile, palete şi frisbee pot fi câştigate zilnic cu talonul răzuibil de participare la campanie. 

Premiul cel mare este o vacanţă pentru două persoane în insula Corfu, 7 nopţi de cazare în hotel de 3*** cu demipensiune, transportul cu autocarul inclus. Premiul este oferite de agenţia de turism parteneră, Filadelfia Turism.

În 6 iulie 2015, la ora 12, va avea loc tragerea la sorţi a fericitului căştigător.

Înfiinţată acum 9 ani, Filadelfia Turism are peste 35 de agenţii în România şi este precursorul tour operatorului Filadelfia Go. Agenţia Filadelfia Turism oferă toata gama de produse turistice: cazări peste tot în lume, sejururi în ţară şi în străinătate, circuite şi city break-uri, bilete de avion şi autocar, poliţe de asigurare, asistenţă în planificarea unui concediu potrivit cât şi consiliere post-vânzare.

„Calitatea, empatia şi entuziasmul sunt cele trei atribute esenţiale pe care este construită filosofia companiei şi care asigură o relaţie frumoasă şi de lunga durată, atât cu clienţii, cât şi cu partenerii noştri", spun reprezentanţii agenţiei.

Filadelfia Turism face parte din grupul bistriţean de firme Filadelfia Group, cu activităţi în diverse domenii de activitate: transport rutier de persoane, intern și internațional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig), transport de marfă (Filadelfia Marfă) şi construcţii (Filadelfia Construct).

Central şi Filadelfia Turism!

 

Comenteaza