Colecţiile brandului Mizar te aşteaptă să le descoperi în Iulius Mall, într-o nouă locație (P)

Colecţiile brandului Mizar te aşteaptă să le descoperi în Iulius Mall,  într-o nouă locație (P)
Moda este limba pe care o vorbesc toate femeile. Pentru cele care preferă eleganța, Mizar este destinația ideală de shopping. Brandul autohton prezent în Iulius Mall Cluj s-a mutat într-o nouă locație, mai spațioasă și mai prietenoasă, situată la etaj.

Iulius Mall Cluj invită doamnele și domnișoarele pasionate de tendințele fashion să descopere noua locație a brandului românesc Mizar, unde se pot bucura de aceeași calitate a pieselor vestimentare și de colecțiile în trend. Pentru adeptele rafinamentului în vestimentație, Mizar propune numeroase articole care se disting prin croiuri moderne, detalii cu personalitate și materiale fine. În plus, în această perioadă, locația își întâmpină clientele cu promoții de până la 50%.

În magazinul din Iulius Mall se găsesc toate piesele indispensabile din garderoba unei femei, astfel încât o vizită de shopping la Mizar le ajută să aleagă întreaga ținută, pentru orice ocazie, indiferent de mărimi și preferințe. Rochii de seară, de cocktail sau de zi, bluze, cămăși, sacouri, pantaloni, fuste și multe alte propuneri vestimentare se regăsesc pe rafturile noii locații Mizar, de la etajul Iulius Mall. În plus, brandul propune și o colecție outwear, ce include geci, paltoane și pardesie, ideale pentru a completa dressingul clientelor.

Mizar este un brand românesc, cu o experiență de peste 21 de ani în domeniu. Colecțiile anuale cuprind peste 1.000 de noi modele, fiind realizate în ateliere proprii de creație și design.

 

Comenteaza