Comunicat electoral Turda (P)

Comunicat electoral Turda (P)
Având în vedere prevederile art. 45 din Legea nr. 370/2004 cu modificările şsi completările ulterioare, pentru alegerea Preşedintelui României, dispoziţiile Deciziei Biroului Electoral Central nr. 7/11.09.2014, precum şi Comunicatul Biroului Electoral Judeţean din data de 21.10.2014, aducem la cunoştinţa publică urmatoarele:

Alegătorii netransportabili din motive de boală şi invaliditate pot vota prin intermediul urnei speciale în condiţiile în care, în preziua votării, respectiv data de 01.11.2014, între orele 18.00-20.00, vor depune o cerere scrisă, însoţita de copii ale unor acte medicale sau alte acte oficiale din care să rezulte ca persoanele respective sunt netransportabile, la secţia de votare la care sunt arondaţi conform domiciliului.

Persoanele în privinţa cărora s-a luat măsura arestului la domiciliu, votează prin intermediul urnei speciale în condiţiile în care formulează o cerere în acest sens către biroul electoral al secţiei de votare la care sunt arondate potrivit domiciliului, cerere care se depune cel mai târziu în preziua votării (01.11.2014) între orele 18.00-20.00. Cererea va fi însoţită de o copie a hotărâarii judecatoreşti în baza căreia s-a dispus măsura arestului la domiciliu, precum şi o copie a încheierii prin care s-a respins solicitarea de a permite părăsirea imobilului pentru o perioadă determinată de timp pentru realizarea unor drepturi ori interese legitime.

 

Comenteaza