Concert INNA la /FORM SPACE Cluj-Napoca

Concert INNA la /FORM SPACE Cluj-Napoca

Una dintre cele mai iubite artiste din România, INNA, revine după 7 ani la Cluj-Napoca şi concertează pentru prima data în /FORM SPACE, locul în care îşi dau întâlnire toate genurile muzicale

Hiturile care au propulsat-o pe INNA în rândul starurilor mondiale se vor auzi LIVE, vineri, 15 martie, începând cu ora 22:00, la /FORM SPACE Cluj-Napoca, într-un show de senzaţie, cu live band, scenă şi lumini speciale.  Biletele costă 60 de lei şi pot pot fi achiziţionate online, pe iabilet.ro, dar şi în format fizic, la /FORM Café (Piața Unirii, nr.25).

INNA, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar pe parcursul carierei sale fulminante a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi multe alte premii în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. Pe 15 aprilie 2009, cântăreața a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de înregistrări din America, Ultra Records. 

În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I Am the Club Rocker”, an în care a fost cea mai bine plătită cântăreață din România și din Europa de Est.  Al treilea album de studio, “Party Never Ends”, a fost lansat în 2013. Până în martie 2016, primele trei albume s-au vândut în peste patru milioane de exemplare, INNA devenind cântăreața cu cele mai mari vânzări la nivel mondial din România.

În martie 2013, INNA a interpretat alături de Carla's Dreams melodia „P.O.H.U.I”, iar în 2014 a lansat melodia "Strigă!", alături de Puya, piesa bucurându-se de succes în Europa. În iulie 2016, cântăreaţa a lansat cel de-al patrulea album de studio, intitulat “INNA”, iar în decembrie 2017 a urmat albumul cu numărul cinci, “Nirvana”.

Începutul lui 2019 a însemnat lansarea pe piaţă a celui mai nou album, “YO”, iar săptămâna trecută INNA le-a dăruit fanilor videoclipul piesei “Tu Manera”, compusă integral de artistă şi produsă de David Ciente, alături de care cântăreaţa a lucrat pentru fiecare dintre cele unsprezece piese de pe album, dar și ”Gimme Gimme”, ”Ruleta”, ”Nirvana” .

 

/FORM SPACE, locul în care îşi dau întâlnire toate genurile muzicale

/FORM SPACE şi-a deschis porţile la începutul lunii octombrie 2016, iar invitaţi speciali au fost britanicii de la Dub Pistols. Iniţiativa i-a aparţinut fostului director artistic al festivalului Electric Castle şi fondator al Boiler Club, Teodor Negrea. 

“Continuăm să promovăm trupele din underground, dar suntem prezenţi şi la suprafaţă. Nu vom ignora artiştii valoroşi, consacraţi, pentru că vrem să formăm un public care să să se bucure de tot ceea ce înseamnă muzică şi evenimente cu adevărat bune. /FORM SPACE va permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performance”, declara Teodor Negrea, la deschiderea localului clujean.

De-alungul anilor, la /FORM SPACE au concertat şi mixat trupe şi artişti locali, din ţară, dar şi de renume internaţional. Doar în 2019 au urcat pe scena /FORM SPACE Carla’s Dreams, RUSKO, IAMX, Ţapinarii, Macanache, Byron, BUG Mafia şi lista concertelor viitoare continuă cu Şatra Benz, Alternativ Quartet, DJ Kentaro, Vama, Viţa de Vie, Taraf de Caliu, Mihail, Motorama, Alternosfera sau Cannibal Corpse.

La finele anului 2018, familia /FORM s-a mărit. /FORM Café (şi SubForm) şi-a deschis porţile în Piaţa Unirii nr. 25. Mai multe detalii, AICI! 

Comenteaza