Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca (P).

Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca (P).
În acest weekend, copiii sunt așteptați la VIVO! Cluj-Napoca, la cel mai mare eveniment de construcţie LEGO® cu tematică de Crăciun. Micuţii vor avea ocazia să construiască un brad de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO® şi un Om de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®.

La fel ca anul trecut, fanii LEGO® sunt invitați la marele eveniment de construcție cu tematică de Crăciun, care va avea loc în acest weekend la VIVO! Cluj-Napoca.

Dorința organizatorilor este aceea de a-i implica pe copii într-o acțiune de grup. Micuții sunt îndemnați să lucreze în echipă și să colaboreze pentru a realiza construcții mai mari decât ei. Participanții își vor uni forțele pentru a construi, din piese LEGO®, modele 3D de dimensiuni impresionante: Bradul de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO®, înalt de aproape 2 m și Omul de zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®, înalt de 1,2 m.

La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani.Evenimentul se va desfășura în 25 și 26 noiembrie 2017, între orele 12:00-20:00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din VIVO! Cluj-Napoca.

Mai multe detalii pe www.vivo-cluj.com.

Comenteaza