Creaturi gigantice, apariţii misterioase şi iluzii optice, printre surprizele pregătite pentru aniversarea celor 10 ani de Iulius Mall Cluj (P)

Creaturi gigantice, apariţii misterioase şi iluzii optice, printre surprizele pregătite pentru aniversarea celor 10 ani de Iulius Mall Cluj (P)
Ești curios să afli cât de spectaculos, extraordinar, fantastic și strălucitor va fi evenimentul care marchează aniversarea celor 10 ani de la inaugurarea Iulius Mall Cluj? Îți vom depăși așteptările! Și asta pentru că ți-am pregătit surprize captivante, premii și oferte speciale.

Se apropie marea aniversare Iulius Mall Cluj, de pe 11 noiembrie 2017! Așa că îți dezvăluim o parte din maratonul de spectacole pe care ți le-am pregătit și care te vor duce într-o lume ireală. Vom sărbători împreună ca în povești și vei avea ocazia să întâlnește personaje fantastice, prezente pentru prima dată în fața publicului clujean. Păsări gigantice de peste 7 metri înălțime, așa cum existau în Preistorie, creaturi „Saurus" venite dintr-o altă lume, ochi supradimensionați care explorează Planeta și iluzii optice oferite de „Mirror Family" vor crea atmosfera extraordinară de la Iulius Mall Cluj. Ți-am stârnit interesul? Vezi cu ce te vom încânta în filmulețul de prezentare disponibil pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, accesând evenimentul nou creat „Celebrating 10 years".

Momentele „BirdMen", „Saurus" și „I-Puppets" sunt proiecte artistice ale Close-Act Theatre, companie internațională de street theatre fondată în Olanda, în timp ce „Mirror Family" este un show energic cu dans, pantomimă, umor și improvizație, al Mirror Theatre, din Austria. Invitații speciali sunt prezenți în premieră la Cluj-Napoca, pregătind pentru aniversarea Iulius Mall Cluj întâlniri palpitante ale publicului cu personajele fabuloase. Astfel, vei putea să experimentezi într-o altă manieră elementele care definesc îndrăgita destinație de shopping și recreere: spectaculos, extraordinar, fantastic și strălucitor.

Agenda evenimentelor va fi completată cu premii la cumpărături și oferte aniversare pregătite de brandurile tale preferate.

Nu uita! Vino pe 11 noiembrie la Iulius Mall Cluj, să celebrăm zece ani de epic!

Comenteaza