De vineri pana duminica Targul Touristica vă așteaptă cu oferte de vacanță la Polus Center! (P)

De vineri pana duminica Targul Touristica vă așteaptă cu oferte de vacanță la Polus Center! (P)
Vineri începe ediția cu numărul 9 a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, Cluj-Napoca. Iată cateva din agențiile de turism care vă așteaptă cu oferte de vacanță pentru acestă iarnă și vara 2014: Paralela 45, Christian Tour, Z Tour, Filadelfia Turism, Happy Tour, TUI Travel Center, Mareea, Perfet Tour, SkiTime Italia si multi alții.

Acestora li se alatură reprezentanțe turistice și hoteluri din România dar și din Ungaria. Pe parcursul celor 3 zile vă așteaptă peste 50 de expozanți cu oferte și discounturi pentru rezervările pe loc făcute în cadrul targului.

Iarna aceasta vor fi din nou multe oferte pentru stațiunile montane din România, datorită investiţiilor în acest sector, a proximității și a timpului scurt în care turiștii pot sa se deplaseze spre munte. Cei ce promovează aceste destinații nu sunt doar agentiile de turism, ci și reprezentanțele turistice ale acestor zone. Dacă o dată cu prima zăpadă veți dori să mergeți la schi, Austria este mereu primitoare. In Tirol gasesti oferta la 175 Euro/persoana/7 nopti cazare/demi-pensiune. Pentru cei care preferorasele impodobite un sejur în Viena la Hotel Anatol ***pretul este de 220 Euro/ persoana/4 nopți cazare cu mic dejun inclus.

Excursii "acasă la Moș Crăciun", cu Safari la o fermă de reni, cu Husky pe snowmobil și pescuit la copcă pot fi un vis devenit realitate pentru copii, în Laponia ajunge la pretul de 1669 Euro/sejur+taxe incluse.

Ce oferte de Revelion găsim la târg?

Sejur în Paris la Hotel Chanteloup - 4 nopți cu mic dejun inclus la pretul de 230 Euro/mic dejun și transport cu avionul - plecare din București, Cluj-Napoca,Timișoara (taxa de aeroport inclusă). Revelionul într-o destinație exotică, departe de zăpada și frigul autohton poate fi prin alegerea unui sejur în Dubai la Hotel Jormand Apartments Bur Dubai-4 nopți cazare/mic dejun la pretul de 600 Euro/persoana.Tel Aviv este o destinație tangibilă datorită noilor zboruri low cost directe din Cluj-Napoca.

Revelionul la munte în țară ajunge la costul de 1600 ron/persoana cu 4 nopți cazare, cu masa festiva si evenimente conexe. Statiuni precum Suior - Maramures, Straja,Hotel President - Baile Felix, Cavnic, Aqua Day Spa - Targu Mures, vin cu oferte locale.

Ediția de iarnă Touristica aduce vești bune și pentru cei care vor să-și plănuiască vara anului viitor, având cei mai mari touroparatori cu oferte de super-early booking.

 

 

Etichete
Comenteaza