Demaraj de success: Farmec a ales Autoworld Volkswagen pentru reinnoirea parcului auto (P)

Demaraj de success: Farmec a ales Autoworld Volkswagen pentru reinnoirea parcului auto (P)
20 de autoturisme Volkswagen au fost predate astazi de catre Autoworld companiei Farmec. Compania clujeana de cosmetice isi va reinnoi parcul auto, cu inca 63 de autoturisme marca Volkswagen pana la sfarsitul anului. Parteneriatul dintre cele doua companii a vizat conditii deosebit de avantajoase de vanzare, servisare si finantare.

Autoworld Volkswagen a inceput anul cu o livrare speciala. Astazi, 20 de autoturisme Volkswagen au fost predate echipei de vanzari Farmec, urmand ca pana la sfarsitul anului alte 63 sa ajunga in parcul auto al companiei clujene Farmec. Dintre cele 23 de autovehicule livrate astazi, 11 sunt Volkswagen Up, 1 Polo, 1 Jetta si 7 Volkswagen Golf.

Contractul incheiat intre cei doi parteneri, Autoworld si Farmec asigura conditii extrem de avantajoase de vanzare, servisare si finantare. Printre avantajele oferite de Porsche Mobility, in calitate de partener leasing operational, mentionam intretinerea autovehiculului, rovinieta si polita RCA, anvelope, asistenta rutiera si autovehicul la schimb.

Potrivit top managementului companiei Farmec, reinnoirea parcului auto reprezinta o investitie in fiabilitate si, in imagine, prin asocierea cu brandul Volkswagen.

Autoworld este prezent pe piata auto din anul 1990. Este dealer Volkswagen si Audi si leader pe piata locala de autovehicule noi cu o cota de 26,40%. Autoworld pune accentul pe profesionalism si performanta, dovada fiind si cele doua distinctii obtinute la nivel international - Volkswagen Service Quality Award 2013 - Dresda, si Locul 2 la Audi Twin Cup - Barcelona, obtinut in acelasi an, de echipa de service Autoworld Audi.

"Intram in 2014 cu incredere si optimism. Ne bucura si ne onoreaza parteneriatul cu Farmec. Anul acesta ne-am propus o atentie sporita si eforturi sustinute pentru segmentul de flota. Mesajul pe care dorim sa il transmitem companiilor mclujene, este ca pot gasi in noi un partener de incredere si de durata. " Florin Puscas, Director de Vanzari Autoworld Volkswagen

 

Comenteaza