Dezbatere Turda: "Este voluntariatul o activitate adresată doar adulţilor?" (P)

Dezbatere Turda:
Sala Mare a Primariei Turda va găzdui mâine, 16 octombrie, de la 13.00, dezbaterea cu tema "Este voluntariatul o activitate adresată doar adulţilor?" Proiectul este derulat de Centrul Raţiu pentru Democraţie în parteneriat cu Primaria Municipiului Turda şi Asociaţia "Gaudeamus" din Republica Moldova şi este co-finanţat prin EEA Grants.

Activitatea programată mâine se desfăşoară în cadrul Săptămânii Europeane a Democraţiei Locale, activitate la care vor participa elevi ai Colegiului Naţional Mihai Viteazu şi Colegiului Emil Negruţiu din Turda, precum şi adulţi şi pensionari din comunitate.

Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale este un eveniment anual european cu prilejul căruia autorităţile locale din toate statele membre ale Consiliului Europei, organizează evenimente publice cu scopul de a promova şi a încuraja participarea democratică la nivel local. Tema ediţiei din acest an care se va desfăşura în perioada 13/10/2014 - 19/10/2014 este „Democraţia participativă: împărtăşire experienţe, propuneri, decizii".

 

Comenteaza