P Evenimentul „Movie Nights” din Iulius Parc devine o tradiție printre cinefilii clujeni

Evenimentul „Movie Nights” din Iulius Parc devine o tradiție printre cinefilii clujeni

Iulius Parc se transformă și în această săptămână într-o „sală” de cinema outdoor și îi așteaptă pe toți cei care îndrăgesc filmul la „Movie Nights”. Foșnetul frunzelor copacilor, cerul înserat și lumina difuză vor completa atmosfera enigmatică pe care filmul din această săptămână o va crea. Iar pentru că știm cât de mult îți plac filmele te vei bucura de ele timp de două zile, atât vineri, cât și sâmbătă. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Seria„Movie Nights” din Iulius Parc continuă și în acest weekend cu un filmneo-noir, ce are la bază un roman în care misterul predomină. „Motherless Brooklyn” va rulavineri, 17 iulie 2020, de la ora 21:30, în Iulius Parc, locul în care cinefilii își dau întâlnire, în fiecare sfârșit de săptămână. Pentru a oferi prilejul unui număr mai mare de persoane să se bucure de magia filmelor, începând din această săptămână, peliculele se vor vedea atât vineri, cât și sâmbătă de la aceeași oră. Rezervările se pot face aici pentru ziua de vineri și aici pentru sâmbătă.

Apărut în anul 2019, în „Motherless Brooklyn” suspansul te captează în totalitate. Orașul New York este de-a dreptul fermecător, însă devine și mai interesant când detectivul particular Lionel Essrog, afectat de sindromul Tourette, începe să facă pași mici spredeslușirea misterului asasinării celui care i-a fost mentor și, totodată și cel mai bun prieten.

„Movie Nights” este un proiectIulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura defilme în aer liber și în siguranță. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică,locurile sunt limitate. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentului va fi diferențiat,la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Experiența cinematografică se dublează în Iulius Parc, te așteptăm atât vineri, cât și sâmbătă la film!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza