Foto P Festival cu jocuri, ateliere de creație și târg de carte, săptămâna aceasta, la Iulius Mall Cluj

În zilele călduroase de toamnă lumea e a copiilor, timpul le e prieten, iar joaca, cel mai bun tovarăș. Pentru a face distracția mai interesantă, Caravana cu Jocuri - festival de joacă, carte și arte îi așteaptă pe cei mici în Iulius Parc, cu activități captivante și educative. Astfel, între 24 și 27 septembrie, parcul devine destinația de joacă și lectură. Participarea este gratuită, iar înscrierea se face online.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ai un copil cu poftă de viață, care iubește să socializeze și este creativ? Ajută-l să își consume energia în mod eficient și încurajează-l să exploreze lumea în felul lui! De joi până duminică, în perioada 24 – 27 septembrie 2020, înIulius Parc va poposi Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte a celor de laHappy Color, locul ideal în care cel mic își poate petrece timpul liber într-un mod plăcut și provocator, afară, în natură.

La festival, micuții pot participa împreună cufamilia, dar și cu prietenii lor. Caravana cu Jocuri le pune la dispoziție o mulțime dejocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei, care sunt gândite pe categorii de vârstă. Astfel, se vor crea zone de joacă, cu mese care pot fi personalizate pentru câte o familie. De asemenea, pe parcursul celor patru zile vor avea loc o mulțime de ateliere creative, de craft, dans șiteatru.

Și pentru că jocurile și cărțile fac casă bună împreună, în cadrul caravanei va avea loc și untârg de carte pentru copii, unde veți descoperi titluri consacrate, de la edituri renumite, la prețuri avantajoase. Nu vor lipsi nici evenimentele muzicale care se vor desfășura atât pe spațiul verde, cât și în zona pontonului.Intrarea este gratuită, iar pentru a respecta distanțarea fizică, numărul de participanți este limitat.

Doritorii se pot înscrie pentru zona de joacă accesând linkul de pe pagina de Facebook dedicatăevenimentului, iar copiii vor putea să participe o singură dată pe zi la zona corespunzătoare vârstei. În schimb, pentru atelierele creative, înscrierea se va putea face direct la festival, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul se va desfășura respectând regulile de siguranță, iarfluxul de intrare și ieșire în perimetrul acestuia va fi diferențiat. La intrare va fimonitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică.

Caravana cu Jocuri– festival de joacă, carte și arte este un eveniment marcaHappy Color, realizat în parteneriat cu Iulius Mall Cluj, și se va desfășura înintervalul orar 10.00 – 20.00.

Vă așteptăm la joacă și lectură, în Iulius Parc!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza