Genţi şi accesorii în tendinţe, într-o ediţie specială a Bag Expo, la Iulius Mall Cluj (P)

Genţi şi accesorii în tendinţe, într-o ediţie specială a Bag Expo, la Iulius Mall Cluj (P)
Cei care caută cadoul potrivit pentru cele mai importante femei din viața lor mai au o șansă, la Iulius Mall. Din 8 martie începe o ediție special dedicată primăverii a Bag Expo, târgul care reunește aproximativ 6.000 de articole pentru toate preferințele doamnelor și domnișoarelor.

De miercuri până luni inclusiv, în perioada 8 - 13 martie 2017, la parterul Atriumului Iulius Mall Cluj se va desfășura o ediție Bag Expo dedicată Zilei Internaționale a Femeilor. Târgul este platforma ideală pentru a alege accesoriul potrivit preferințelor oricărei doamne și domnișoare, astfel încât să reprezinte un cadou reușit. Această ediție aduce în prim-plan colecția de primăvară - vară, prezentând modele în tendințele actuale. Din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement", modelele propuse de Bag Expo vor fi adorate de orice pasionată de modă. De la genți supradimensionate sau mini, până la rucsacuri versatile și cluth-uri extrem de elegante, toate vor fi disponibile într-o varietate de modele, la târgul din Iulius Mall Cluj. Pentru că se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, cele în culori pastel sau cu un design vintage, Bag Expo le aduce mai aproape de iubitorele de shopping cu stil, în Iulius Mall. În plus, vor fi disponibile și accesorii pentru bărbați, precum portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport.

Până pe 8 martie inclusiv, la Iulius Mall Cluj se desfășoară campania „Celebrating amazing women". Tombola se adresează exclusiv femeilor, care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall. Zilnic, primele 100 de participante vor fi răsplătite cu surprize instant, cutiuțe, care ascund un cadou dublu. Vor primi o floare, plantată deja în cutiuță, iar în partea superioară vor descoperi premiul câștigat: vouchere de cumpărături la magazinul Inglot, sesiuni la spa sau produse cosmetice. Cea mai norocoasă clientă va fi premiată de Iulius Mall, chiar de Ziua Femeii, în urma tragerii la sorți, cu un voucher în valoare de 1.000 de euro la magazinul Teilor, pentru a-și alege bijuterii uimitoare, la fel ca ea.

Comenteaza