Home Sweet Home la Polus Center (P)

Home Sweet Home la Polus Center (P)
Ultima zi a lunii octombrie a adus la Polus Center inaugurarea magazinului Home Sweet Home. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi articole și accesorii pentru decorațiuni interioare de calitate superioară.

Începând din 31 octombrie 2014, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei se pot bucura de un nou magazin. HSH Design aduce la Polus Center în exclusivitate brandul internațional Home Sweet Home.

Noul magazin oferă o gamă largă și variată de articole și accesorii pentru decorațiuni interioare, de la produse luxoase, confecționate din materiale prețioase, până la obiecte în linii simple și moderne. Aici se vor putea găsi lenjerii de pat din bumbac, bumbac satinat sau amestecat cu bambus, cuverturi de pat confecționate din materiale deosebite, prosoape brodate, seturi de halate cu papuci de casă, rame foto, tablouri, flori de decor, perne, fețe de pernă, pilote și chiar obiecte de mic mobilier. Calitatea este pe lângă designul deosebit, atributul principal al produselor Home Sweet Home.

Brandul Home Sweet Home numară peste 35 de magazine în toata lumea, fiind prezent în țări precum Rusia, Algeria, Arabia Saudită, Turcia, Danemarca, Tunisia sau Dubai.

Magazinul este situat pe strada Victor Babeș din incinta centrului comercial, vizavi de magazinul IPB.

 

Comenteaza